Klantenservice

WFTsamenvattingen is een internetbedrijf. Om deze reden zijn we telefonisch beperkt bereikbaar. Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van onze Online Oefenexamens. We rekenen dan ook op je begrip. Je kunt ons op dit moment voor vragen het beste bereiken per e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. Neem eerst een kijkje bij onze Veelgestelde Vragen, misschien vind je daar het antwoord op je vraag? Je kunt hier ook een vraag inschieten. We zullen deze beantwoorden en daarna direct toevoegen aan het kenniscentrum. 

Telefoon

Vanwege de kleinschaligheid zijn we telefonisch beperkt bereikbaar. Je kunt ons het beste bereiken per e-mail.

Whatsapp

Voor korte vragen kun je ons ook benaderen via Whatsapp. Ons mobiele nummer is: 06 14 32 20 86. We proberen je whatsappjes dezelfde dag nog te beantwoorden.

Chat

Wil je direct contact met ons? Maak dan gebruik van de chatfunctie op onze website. Klik rechtsonder op de blauwe balk ‘Klik hier om te chatten’. Als we niet aanwezig zijn kun je een bericht achter laten. We zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

E-mail

Onze voorkeur ligt bij benadering per e-mail. Je kunt ons een e-mail sturen op info@wftsamenvattingen.nl. We zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulierWe beantwoorden de e-mail dagelijks.