Ontwikkeling van Online Oefenexamens

Vanaf heden zullen wij ons richten op de ontwikkeling van meer Online Oefenexamens. Momenteel zijn onze Online Oefenexamens alleen beschikbaar voor de cursus Wft Basis. Afgelopen jaar hebben wij een test gedraaid met Wft PE Oefenexamens. Deze zijn zeer positief ontvangen. We zullen ons hier in de eerste fase op gaan richten. Houd onze website goed in de gaten!

Samenvattingen en Extra Documenten

We hebben ons in eerste instantie gericht op het vereenvoudigen van het te leren studiemateriaal. Dikke cursusmappen, en daarnaast een fulltime baan, het valt bijna niet te combineren, als je jezelf ook nog een beetje weekend wilt gunnen. Nu onze Samenvattingen en Extra Documenten als een huis staan, is het tijd voor de volgende stap. Wij denken dat het aanbod van Wft Online Oefenexamens namelijk ook op verschillende punten verbeterd kan worden. 

Online Oefenmodule

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze eigen Online Oefenmodule. We hebben gekozen voor een format dat overeenkomt met het daadwerkelijke Wft Examen. Zo raak je tijdens het oefenen al gewend aan de werkwijze op het Wft Examen. Denk aan: 'Vraag of Casus links' en 'Antwoordopties rechts'. Door op deze wijze te oefenen, gaat het je op het Wft Examen makkelijker af. Dit kan je net wat extra tijd opleveren. De meeste cursisten komen in tijdsnood op het Wft Examen. 

Online Oefenmodule Kennis en Begrip Vraag

Wij hebben gekozen voor exact dezelfde opbouw als op het Wft Examen. Denk aan de indeling van 'Theorie- en Begrip-vragen' en 'Competentie- en Professionaliteit-vragen'. Bij het eerste type vraag verdien je 1 punt per goed antwoord, en bij het tweede type vraag maar liefst 2 punten per goed antwoord. Het is dan ook belangrijk dat je hier van op de hoogte bent. Op de 'Competentie- en Professionaliteit-vragen' kun je dus veel meer punten scoren. Kom je in tijdsnood? Kies dan voor de beantwoording van dit type vragen.

Online Oefenmodule Vaardigheden en Professionaliteit vraag

In onze Wft Online Oefenexamens proberen wij qua casussen zo dicht mogelijk bij het daadwerkelijke Wft Examen te komen. De meeste cursisten zakken namelijk op dit onderdeel op het Wft Examen. Qua samenstelling houden we de toetstermen aan zoals deze zijn opgesteld door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD). Het eerste gedeelte bestaat altijd uit een x aantal 'Kennis- en Begrip-vragen', en daarna volgen een x aantal Casussen bestaande uit 'Vaardigheden- en professionaliteit-vragen'. 

Tot slot geloven wij, dat je door veel te oefenen, je de theorie snel eigen kunt maken. Ook leer je op deze wijze de theorie toe te passen in de praktijk. Daarom breiden wij, ten opzichte van de markt, ons aantal Wft Online Oefenexamens per Wft Module flink uit. Voor Wft Basis hebben wij maar liefst 25 unieke Wft Oefenexamens, en één Lastminute Wft Basis Oefenexamen. Een ruime schat aan oefenmateriaal om mee aan de slag te gaan. Oefenen maakt het leren gewoonweg leuker! Mogen wij jou helpen bij het behalen van je Wft Examen? 

Planning

Het maken van goede Wft Online Oefenexamens is een tijdrovende klus. Daar wij kwalititeit boven kwantiteit stellen, zal het dus nog enige tijd duren voordat er Online Oefenexamens voor alle Wft en Wft PE Cursussen beschikbaar zullen zijn. We hopen op je begrip hierin. We zullen ons nu eerst richten op Online Oefenexamens voor de verschillende Wft PE Opleidingen. We maken een start met de Online Oefenxamens voor Wft Schade Particulier PE en Wft Schade Zakelijk PE. Ga jij binnenkort op Examen? Houd onze website dan goed in de gaten. Mischien kun jij er dan nog gebruik van maken!