Over ons

WFTsamenvattingen is een klein initiatief dat professionele samenvattingen aanbiedt van WFT cursusmateriaal. Naast samenvattingen bieden we ook documenten aan waarin we dieper ingaan op de benodigde rekenvaardigheden. Op deze wijze ondersteunen we je bij de voorbereiding op je WFT examen.

Het verhaal achter

WFTsamenvattingen is ontstaan uit een persoonlijke ervaring. Het is zwaar om naast een fulltime baan in de avonduren en/of in het weekend ook nog te studeren. Je voelt je genoodzaakt om de studiestof over een langere periode uit te smeren. Een herhaling van de belangrijkste punten is dan zeer gewenst. Hierbij komen onze samenvattingen van pas!

Ook hebben we opgemerkt dat vooral studenten en starters moeite hebben met de WFT examens. Sinds 2013 zijn de examens gewijzigd. Dit heeft geleid tot een toevoeging van de onderdelen ‘vaardigheden’ en ‘professionaliteit’. Het ontbreekt studenten en starters aan de benodigde praktijkervaring om deze vragen succesvol te kunnen beantwoorden. Hier spelen wij op in door o.a. documenten op te stellen waarin we je van meer praktijk informatie voorzien.

Voor wie?

WFTsamenvattingen is er voor iedereen die een WFT certificaat wil behalen. Dus ben je student, een starter in de sector, of reeds jaren actief in de financiële sector? Maak gebruik van onze documenten ter voorbereiding op je WFT examen!

Wat zijn we niet?

WFTsamenvattingen pretendeert geen vervanging te zijn van het door de gecertificeerde cursusinstituten aangeboden cursusmateriaal. We raden je aan om eerst het cursusmateriaal door te nemen, en erna of onderwijl met onze documenten aan de slag te gaan. Op deze manier heb je de grootste kans op een positief resultaat op het WFT examen.

Werkwijze

Na ontvangst van de betaling, ontvang je een e-mail met daarin een link om de gekochte documenten te downloaden. Je ontvangt de documenten dus digitaal. Let op: je kunt de documenten maximaal 5 keer downloaden. Het is dus belangrijk dat je de documenten opslaat op je eigen computer.

Auteursrecht

Op onze samenvattingen zit auteursrecht. Het verspreiden, vermenigvuldigen en/of op een andere wijze openbaar maken van onze samenvattingen is strafbaar. De samenvatting is alleen voor eigen gebruik.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via het e-mailadres info@wftsamenvattingen.nl.