Wij breiden uit!

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het lanceren van onze tweede online webshop vol met nieuwe producten waarmee wij het graag makkelijker maken voor jou, genaamd www.theoriesamenvattingen.nl.

Ga jij, of misschien wel één van je kinderen, nichtjes of neefjes, binnenkort op voor het theorie examen? Dan helpen wij je graag verder. Wij zijn in 2016 begonnen met het aanbieden van samenvattingen ter voorbereiding op het theorie examen. In 2018 hebben we dit uitgebreid met boeken, en hebben we ons unieke product de ‘Bundel’ geïntroduceerd. Je koopt alleen bij ons, een boek (met of zonder oefenexamens) mét samenvatting!

Welke boeken?

Er is een groot aanbod op het gebied van theorieboeken voor je theorie examen. Wij begrijpen dat het erg lastig voor jou moet zijn om een keuze te maken. Daarom hebben wij alvast een selectie gemaakt van de beste theorieboeken. Ons aanbod is dus beperkt, maar wél uitermate geschikt om je theorie examen mee te behalen.

Ook bieden we boeken met oefenexamens aan. Het is zeer belangrijk om te testen of je wat je geleerd hebt, ook kunt toepassen. Anders wordt je mogelijk verrast op je examen. En dat is niet wat we willen. Wij zien graag dat jij in 1 x met vlag en wimpel slaagt!

Waarom een samenvatting?

Wij begrijpen dat jij het erg druk hebt met school of studie, vrienden, uitgaan, rijlessen etc. en dat jij daarom op een zo efficiënt mogelijke manier wilt studeren voor je theorie examen. Hoe makkelijk is het dan, dat je net voor je examen nog alles snel even kunt herhalen met een samenvatting? Maak er net als vele anderen gebruik van.

We willen je er wel op wijzen, dat er op onze samenvattingen auteursrecht zit. Het is verboden om deze te verspreiden, te vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. De samenvatting is dus alleen voor eigen gebruik. 

Wat is een “Bundel”?

Een bundel is een door ons op de markt gebracht product. Het is een unieke combinatie bestaande uit een theorieboek (met of zonder oefenexamens) en een samenvatting. Je kunt deze alleen bij ons kopen. Het is het meest uitgebreide pakket ter voorbereiding op je examen. Hiermee heb je dus de grootste kans op slagen! 

THEORIE boeken & samenvattingen 

Zien wij jouw terug in onze tweede online shop? We zouden het erg leuk vinden als wij een rol mogen spelen in het behalen van jouw theorie examen. Tot ziens op www.theoriesamenvattingen.nl

auto theorieboek met samenvatting
motor theorieboek met samenvatting
brommer theorieboek met samenvatting