Wft Basis Berekeningen 2022-2023

Waardering:
94 % of 100
€ 20,00

Heb je alle Wft Basis stof doorgenomen, maar moeite met de berekeningen? Dan is dit document Wft Basis Berekeningen echt iets voor jou. Hierin leggen wij je stap voor stap uit hoe je tot de juiste oplossing kunt komen.

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Wft Basis Rekenvaardigheden

Voor het Wft Basis examen moet jij eenvoudige berekeningen kunnen maken. Hieronder geven we een lijstje aan punten die jij moet kunnen:

  • Je moet enkelvoudige interestberekeningen kunnen maken, en zeer eenvoudige berekeningen van samengestelde interest kunnen uitvoeren. 
  • Je moet een eenvoudige factuur of declaratie kunnen opstellen. Je bent hierbij bekend met BTW en assurantiebelasting.
  • Je moet een balanspositie en/of inkomensten-uitgaven-overzicht kunnen opgestellen. Hierbij spelen simpele berekeningen een rol.
  • Je moet simpele berekeningen m.b.t. inkomenstenbelasting kunnen maken (verschuldigde belasting box 1, box 2 en box 3)
  • Je moet kunnen berekenen wie welk deel van een nalatenschap verkrijgt (wettelijke verdeling, legitieme portie etc.)
  • Je moet kunnen berekenen hoeveel erf- of schenkbelasting iemand moet afdragen

Gaat dit lukken? Of twijfel je nog een beetje? Dan zijn onze Wft Basis Berekeningen misschien iets voor jou!

 

Leren met de Wft Basis Berekeningen

Wij leggen je met de Wft Basis Berekeningen graag wat uitgebreider uit hoe het werkt. Naar onze mening komen de rekenvaardigheden in sommige Wft Basis cursussen nogal summier aan bod. Dit leidt ertoe dat jij de geleerde formules waarschijnlijk maar in één situatie toe kunt passen. Als de opgave op het Wft Basis examen vervolgens iets afwijkt van deze geleerde situatie, dan wordt het lastig voor jou. En dat vinden wij jammer!

In de Wft Basis Berekeningen bespreken wij alle hierboven genoemde onderwerpen. Dit doen we onderwerp voor onderwerp. Per onderwerp krijg je eerst een stukje theorie, dan de formules, en vervolgens leggen wij jou stap voor stap uit hoe het werkt in verschillende voorbeeld opgaven. Doordat we alles stap voor stap doornemen, begrijp jij gegarandeerd wat wij bedoelen. 

Het Wft Basis Berekeningen document bestaat uit 42 pagina's en is helemaal up to date met de huidige exameneisen. 

 

Overige documenten voor het Wft Basis Examen

Je kunt ter voorbereiding op het Wft Basis Examen, ook gebruik maken van onze Wft Basis Samenvatting en Wft Basis Actualiteiten. De eerste is een samenvatting van het gehele cursusboek van NIBE-SVV, en de tweede is een document waarin alle actuele Wft Basis onderwerpen aan bod komen. Klik voor meer informatie op onderstaande links:

Je kunt ook gaan voor een Voordeelbundel. Dit is een combinatie van bovenstaande documenten, waarbij jij een korting krijgt op de aankoopprijs. Je kunt hierbij een keuze maken uit de 'Wft Basis Voordeelbundel' of 'Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel'. De Wft Basis Voordeelbundel is een combinatie van de Wft Basis Samenvatting en Wft Basis Berekeningen, en de Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel bevat alle beschikbare documenten voor het Wft Basis Examen. Wij wensen je heel veel succes bij het leren! Zet hem op!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 42
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?