Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel 2022-2023

Waardering:
95 % of 100
Speciale prijs € 55,00 Normale prijs € 65,00

Deze Voordeelbundel bestaat uit de documenten 'Wft Basis Samenvatting', 'Wft Basis Berekeningen' en 'Wft Basis Actualiteiten'. Dit is de meest uitgebreide voorbereiding. Slaag met dit pakket in één keer voor je Wft Basis Examen! 

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvattingen (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel

Met deze Voordeelbundel bereid jij je op de meest uitgebreide en efficiënte manier voor op het Wft Basis examen. Met dit pakket ben jij op alle onderdelen goed voorbereid, en kom jij niet voor onverwachte verrassingen te staan. Deze Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel bestaat uit de volgende documenten:

Wil jij graag meer weten over bovenstaande documenten? Klik dan op de linkjes. Zo kom je op de productpagina terecht en kun je lezen wat de documenten inhouden. De prijs van een Voordeelbundel is altijd lager dan wanneer je de documenten los aanschaft. Maak dus gebruik van het voordeel, en kies voor een Voordeelbundel!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 150
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 55,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?