Wft Basis Samenvatting 2022-2023

Waardering:
96 % of 100
€ 25,00

Ga jij binnenkort op voor het Wft Basis Examen? Maak dan gebruik van onze Wft Basis Samenvatting. Onze samenvatting is van zeer hoge kwaliteit, en bevat alle belangrijke punten uit het cursusboek Wft Basis van NIBE-SVV.

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Wft Basis Algemeen

Ben jij net begonnen met werken bij een bank, verzekeraar of andere financieel dienstverlener? Dan heb jij waarschijnlijk van je werkgever te horen gekregen dat jij het Wft Basis Diploma binnen enkele weken behaald moet hebben. Je mag namelijk sinds 1 januari 2017 geen klantcontact meer hebben, als je niet over het Wft Basis Diploma beschikt. Dit maakt het werken natuurlijk erg lastig, vandaar de haast!

In de cursus Wft Basis leer jij alle basics. Zo maak je kennis met alle financiële producten: sparen, betalen, beleggen, lenen, verzekeren en pensioen. Maar leer je ook meer over de wettelijke regels: wie zijn de toezichthouders? Wanneer heb je een vergunning nodig? En hoe wordt de consument beschermd? Dit alles leer jij in de Wft Basis cursus. Mocht je later willen gaan adviseren in een specifiek product (bijv. consumptief krediet), dan zul je ook het Wft Consumptief Krediet Certificaat moeten behalen. Met beide certificaten op zak, ontvang jij vervolgens het Wft Consumptief Krediet Adviseursdiploma en mag jij gaan adviseren in consumptief krediet. 

 

Leren met de Wft Basis Samenvatting

Ervaar jij enige druk en spanning omdat je het Wft Basis Diploma op zeer korte termijn moet behalen? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Maak gebruik van onze uitstekende Wft Basis Samenvatting. Met deze samenvatting leer jij eenvoudig en efficiënt alle belangrijke punten uit je hoofd, en ben jij dus snel klaar om op te gaan voor het Wft Basis examen.

De Wft Basis Samenvatting bestaat uit 84 pagina's, en is geschreven op basis van het studiemateriaal van NIBE-SVV. Je kunt deze samenvatting echter ook gebruiken als je via een andere cursusaanbieder studeert. De Wft examens zijn namelijk landelijk bepaald. Iedereen maakt dus dezelfde examenvragen. Dus of je nou studeert via NIBE-SVV, Lindenheaghe of Dukers. In alle gevallen kun je gebruik maken van onze Wft Basis Samenvatting! 

Onze samenvatting is altijd super actueel. Ieder jaar rond maart wordt de Wft Basis Samenvatting voorzien van een update. Wij doen dit op basis van de nieuwste uitgave van het studiemateriaal. We lopen de Wft Basis Samenvatting volledig tot in detail na. Zo weet jij zeker dat je altijd het juiste bestudeert! Je koopt bij ons dus geen oude samenvattingen!

Wij raden je aan om de Wft Basis Samenvatting naast je cursusmateriaal te gebruiken. Op deze wijze kun je de samenvatting eenvoudig aanvullen met punten die voor jou lastig zijn om te onthouden. Neem de Wft Basis Samenvatting vervolgens een aantal keren goed door, en je zult verstelt staan over hoeveel je al weet. Maak vervolgens een aantal oefenexamens om te testen hoe ver het staat met je kennis en vaardigheden! Ben jij er klaar voor?

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Basis Examen?

De Wft examens staan erom bekend knap lastig te zijn. Daarom hebben wij een aantal extra documenten op de markt gebracht. Hiermee bereid jij je beter voor op de rekenvragen en de actualiteiten die worden getoetst. Het kan net dat ene puntje schelen, waardoor jij het Wft Basis examen in één keer behaald! 

Voor Wft Basis gaat het om de volgende documenten: 

Klik voor meer informatie op bovenstaande linkjes. Je komt dan op de productpagina terecht en kunt uitgebreid lezen wat deze producten inhouden. Ben je van plan om meerdere documenten aan te schaffen, kijk dan eens naar onze Voordeelbundels: 'Wft Basis Voordeelbundel' of 'Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel'. Je krijgt dan extra korting!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 84
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?