Wft Basis Voordeelbundel 2022-2023

Waardering:
94 % of 100
Speciale prijs € 40,00 Normale prijs € 45,00

Deze Voordeelbundel bestaat uit de documenten 'Wft Basis samenvatting' en 'Wft Basis berekeningen'. Je koopt beide documenten in deze Voordeelbundel voor een lagere prijs. Maak dus gebruik van deze goede deal!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvattingen (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Basis Voordeelbundel

Bereid jij je graag goed voor op het Wft Basis examen? Dan is het verstandig om voor een uitgebreider pakket te gaan. Deze Wft Basis Voordeelbundel bestaat uit de volgende documenten:

Wil jij meer informatie over deze documenten? Klik dan op bovenstaande linkjes. Je kunt dan uitgebreid lezen wat de documenten inhouden. De prijs van een Voordeelbundel is altijd lager dan wanneer je de documenten los in je winkelwagentje plaatst. Maak dus gebruik van het voordeel!

Ga jij graag voor het meest uitgebreide pakket? Dan raden we je aan om voor de 'Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel' te gaan. Hiermee heb jij de grootste kans van slagen! We wensen je veel succes bij de voorbereiding!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 126
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 40,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?