Wft Consumptief Krediet Actualiteiten 2022-2023

€ 20,00

In dit document lichten we jou alle actualiteiten op het gebied van Wft Consumptief Krediet toe. Op het Wft Consumptief Krediet Examen kunnen namelijk een aantal vragen over de Wft Consumptief Krediet actualiteiten worden gesteld. Je kunt daar dan maar beter op voorbereid zijn!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvattingen (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Consumptief Krediet Actualiteiten

Op het reguliere Wft Consumptief Krediet examen kunnen ook enkele vragen over de Wft Consumptief Krediet Actualiteiten getoetst worden. Met deze samenvatting bereid je je voor op deze examenvragen. De samenvatting Wft Consumptief Krediet Actualiteiten bestaat uit slechts 18 pagina's. Doe er je voordeel mee, het kan net het puntje zijn dat je nodig hebt om te slagen! 

Let op: dit document is niet geschikt voor het Wft Consumptief Krediet PE examen. Klik hier indien je op zoek bent naar deze voorbereiding. 

 

Overige documenten voor het Wft Consumptief Krediet Examen

Naast de Wft Consumptief Krediet Actualiteiten, bieden wij jou een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Consumptief Krediet aan en een extra document met berekeningen. Je vindt meer informatie over deze documenten door op onderstaande linkjes te klikken:

Wil jij alledrie de documenten aanschaffen ter voorbereiding op het Wft Consumptief Krediet examen? Ga dan voor onze 'Wft Consumptief Krediet Voordeelbundel'. Je ontvangt dan een leuke korting!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 18
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?