CDFD maakt slagingspercentages 2016 bekend!

Het CDFD heeft de slagingspercentages van 2016 gepubliceerd. Uit het door hen gepubliceerde overzicht kunnen we opmaken dat het slagingspercentage voor een groot aantal WFT cursussen lager ligt dan 50%. In bijna de helft van de gevallen zakt iemand dus voor zijn of haar examen. Neem het volgen van een WFT cursus dus serieus.

Gepubliceerd overzicht:

 

Bron: CDFD.nl

Conclusie: WFT examens worden nog steeds onderschat

Uit bovenstaand overzicht kun je opmaken dat de WFT examens nog steeds onderschat worden. Iets minder dan de helft van de personen die opgaat voor een WFT examen, zakt hiervoor. Met name op de examens WFT Hypothecair Krediet, WFT Pensioen en WFT Inkomen wordt slecht gescoord. Moet jij examen doen? Denk er dus niet te makkelijk over! De kosten voor een examen liggen al gauw rond de EUR 150 per keer. Je kunt je dus maar beter goed voorbereiden! 

 

Wij helpen je bij de voorbereiding op je examen!

Maak gebruik van onze documenten ter voorbereiding op je examen. Wij zijn ervaren professionals en hebben de examens zelf ook moeten afleggen. We weten dus EXACT wat jou te wachten staat. De documenten die wij aanbieden sluiten nauw aan op het examen. Herhaal met onze samenvattingen nogmaals wat je gelezen hebt in je cursusboek, en gebruik onze berekeningen documenten om je goed voor te bereiden op de rekenvragen op het examen. Heb je nog vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail op: info@wftsamenvattingen.nl.

We helpen je graag verder. In ieder geval veel succes bij de voorbereiding op je WFT examen!