WFT Hypothecair Krediet PE Samenvatting 2019-2020

WFT Hypothecair Krediet PE Samenvatting 2019-2020
€ 35,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Met deze professionele Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting bereid jij je voor op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen. Deze samenvatting bestaat uit de volgende onderdelen: Wft Basis PE, Wft Vermogen PE en Wft Hypothecair Krediet PE. Kortom, alles wat je nodig hebt om te slagen voor het Wft Hypothecair Krediet PE Examen.

€ 35,00
Beschrijving

Details

Wft Hypothecair Krediet PE Algemeen

Ben jij in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Hypothecair Krediet? Dan ben jij verplicht om je adviseursdiploma geldig te houden. Dit doe je door te voldoen aan de PE-verplichting. Het CDFD geeft periodes uit waarbinnen jij een Wft Hypothecair Krediet PE Examen dient af te leggen. Haal jij je examen? Dan mag jij blijven adviseren in hypothecair krediet. Je kunt de PE-periodes hier terugvinden.

 

Leren met de Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting

Ga jij binnenkort op voor het Wft Hypothecair Krediet PE Examen? Maak dan gebruik van onze uitstekende Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting. Deze samenvatting is van zeer hoge kwaliteit en professioneel opgesteld. De samenvatting bestaat uit 77 pagina's en is geschreven op basis van de E-learning van NIBE-SVV. Deze samenvatting is volledig up to date en geschikt om examen mee te doen tot 1 april 2019. 

Volg jij de cursus Wft Hypothecair Krediet PE via een andere aanbieder (bijv. Consis Academie of Dukers & Baelemans)? Ook dan kun jij gebruik maken van onze Wft Hypothecair Krediet Samenvatting. Alle cursussen Wft Hypothecair Krediet PE leiden namelijk tot hetzelfde landelijk bepaalde examen. Wij raden je aan om de samenvatting naast het cursusmateriaal te houden. Op deze wijze kun jij de samenvatting makkelijk aanvullen op punten die jij lastig of misschien moeilijk te onthouden vindt. Neem de Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting vervolgens een aantal keer goed door, en je bent klaar voor het Wft Hypothecair Krediet Examen!

Zet hem op! En haal je Wft Hypothecair Krediet PE Examen in één keer!

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen?

Vind jij de Wft PE Examens lastig? Dan is het verstandig om je wat uitgebreider voor te bereiden. Dit kun je doen met onze extra documenten. Zo kun je gebruik maken van onze Wft Hypothecair Krediet PE Berekeningen, waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je rekenopgaven op moet lossen, of de Samenvatting van de AFM Leidraden omtrent Hypotheekadvisering. Binnen dit laatste document worden de onderdelen van de adviespraktijk even opgefrist. Ben je geïnteresseerd in deze documenten? Klik dan op onderstaande links:

Wil je alle drie de documenten aanschaffen? Ga dan voor onze unieke ‘Wft Hypothecair Krediet PE Voordeelbundel‘!

Extra informatie

Extra informatie

Versie Geldig vanaf 1 april 2019 tot 1 april 2020
Aantal pagina's 77
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Reviews

Reviews 10 item(s)

Goede samenvatting
Ik heb al eerder jullie samenvattingen gebruikt en ook deze keer heeft het erg geholpen. Ik ben geslaagd. Alleen de samenvatting is niet voldoende hiervoor maar in combinatie met het maken van veel oefenexamens is deze samenvatting perfect!
Review door Arjan / (Geplaatst op 15-04-2019)
Uitstekend
Een hele complete samenvatting waarmee ik mijn pe examen weer behaald heb! Aanrader!
Review door Florian / (Geplaatst op 02-04-2019)
hypothecair pe
Heel goed! Niks op aan te merken.
Review door Stef / (Geplaatst op 30-08-2018)
Super!
Goede samenvatting. Geslaagd met een 10.
Review door Karin / (Geplaatst op 20-03-2018)
Pe Hypothecair Krediet
pe examen gehaald!
Review door Bert / (Geplaatst op 21-02-2018)
PE Hypothecair
Volledige samenvatting. Examen gehaald
Review door Sander / (Geplaatst op 11-02-2018)
Hypothecair Krediet PE
Goed samengevat
Review door Hans / (Geplaatst op 29-10-2017)
Hypothecair PE
Super handig, alles staat er in. Duidelijk en goed geformuleerd
Review door Marianne / (Geplaatst op 15-10-2017)
Top!
Heeft me prima geholpen. 3 PE examens gehaald in 2 weken.
Review door Jeroen / (Geplaatst op 18-06-2017)
Altijd op deze manier!
Samenvatting doorgenomen en direct geslaagd! Uitgebreide en volledige samenvatting waarmee het PE examen erg goed te doen was! AANRADER!
Review door Florian / (Geplaatst op 07-06-2017)

Ook beschikbaar in bundel