Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting 2020-2021

Waardering:
95% of 100
€ 35,00

Met deze professionele Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting bereid jij je voor op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen. Deze samenvatting bestaat uit de volgende onderdelen: Wft Basis PE, Wft Vermogen PE en Wft Hypothecair Krediet PE. Kortom, alles wat je nodig hebt om te slagen voor het Wft Hypothecair Krediet PE Examen.

Documenten

Wft Hypothecair Krediet PE Algemeen

Ben jij in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Hypothecair Krediet? Dan ben jij verplicht om je adviseursdiploma geldig te houden. Dit doe je door te voldoen aan de PE-verplichting. Het CDFD geeft periodes uit waarbinnen jij een Wft Hypothecair Krediet PE Examen dient af te leggen. Haal jij je examen? Dan mag jij blijven adviseren in hypothecair krediet. Je kunt de PE-periodes hier terugvinden.

 

Leren met de Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting

Ga jij binnenkort op voor het Wft Hypothecair Krediet PE Examen? Maak dan gebruik van onze uitstekende Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting. Deze samenvatting is van zeer hoge kwaliteit en professioneel opgesteld. De samenvatting bestaat uit 80 pagina's en is geschreven op basis van de E-learning van NIBE-SVV. Deze samenvatting is volledig up to date en geschikt om examen mee te doen tot 1 april 2021. 

Volg jij de cursus Wft Hypothecair Krediet PE via een andere aanbieder (bijv. Consis Academie of Dukers & Baelemans)? Ook dan kun jij gebruik maken van onze Wft Hypothecair Krediet Samenvatting. Alle cursussen Wft Hypothecair Krediet PE leiden namelijk tot hetzelfde landelijk bepaalde examen. Wij raden je aan om de samenvatting naast het cursusmateriaal te houden. Op deze wijze kun jij de samenvatting makkelijk aanvullen op punten die jij lastig of misschien moeilijk te onthouden vindt. Neem de Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting vervolgens een aantal keer goed door, en je bent klaar voor het Wft Hypothecair Krediet Examen!

Zet hem op! En haal je Wft Hypothecair Krediet PE Examen in één keer!

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen?

Vind jij de Wft PE Examens lastig? Dan is het verstandig om je wat uitgebreider voor te bereiden. Dit kun je doen met onze extra documenten. Zo kun je gebruik maken van onze Wft Hypothecair Krediet PE Berekeningen, waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je rekenopgaven op moet lossen, of de Samenvatting van de AFM Leidraden omtrent Hypotheekadvisering. Binnen dit laatste document worden de onderdelen van de adviespraktijk even opgefrist. Ben je geïnteresseerd in deze documenten? Klik dan op onderstaande links:

Wil je alle drie de documenten aanschaffen? Ga dan voor onze unieke ‘Wft Hypothecair Krediet PE Voordeelbundel‘!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 80
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?