Wft Hypothecair Krediet Voordeelbundel 2020-2021

Waardering:
97% of 100
Speciale prijs € 90,00 Normale prijs € 105,00

In deze Voordeelbundel vind je alle beschikbaar gestelde documenten voor het Wft Hypothecair Krediet Examen. Deze bundel bestaat dus uit de benodigde Samenvattingen, Berekeningen, een Samenvatting van de AFM Leidraden en Actualiteiten. Bereid je voor op het Wft Hypothecair Krediet Examen met dit uitstekende pakket!

Documenten

Leren met de Wft Hypothecair Krediet Voordeelbundel

Bereid jij je graag zorgvuldig voor op het toch wel lastige Wft Hypothecair Krediet Examen? Dan is deze Voordeelbundel echt iets voor jou. Deze Voordeelbundel bestaat uit alle door ons beschikbaar gestelde documenten voor het Wft Hypothecair Krediet Examen. Zo ontvang je in dit pakket een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Hypothecair Krediet van NIBE-SVV, een document met uitleg over alle benodigde rekenvaardigheden (inclusief voorbeeld opgaven), een samenvatting van de AFM leidraden omtrent hypotheekadvisering, en tot slot een document waarin alle actualiteiten worden besproken. Kortom, dit pakket is helemaal compleet!

Wil jij graag meer informatie over deze documenten? Klik dan op onderstaande links:

Veel succes bij de voorbereiding!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 308
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 90,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?