Wft Inkomen PE Samenvatting 2022-2023

Waardering:
92 % of 100
€ 25,00

Ga jij binnenkort het examen Wft Inkomen PE afleggen? Maak dan gebruik van onze uitstekende Wft Inkomen PE Samenvatting. In deze samenvatting worden alle actualiteiten van de onderdelen Wft Basis PE en Wft Inkomen PE kort en bondig besproken. 

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Wft Inkomen PE Algemeen

Ben jij in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomensverzekeringen? Dan ben jij verplicht om je adviseursdiploma geldig te houden. Dit doe je door te voldoen aan de PE-verplichting. Het CDFD geeft periodes uit waarbinnen jij een Wft Inkomen PE Examen dient af te leggen. Haal jij je examen? Dan mag jij blijven adviseren in inkomensverzekeringen. Je kunt de PE-periodes hier terugvinden.

 

Leren met de Wft Inkomen PE Samenvatting

Heb jij je ingeschreven voor het Wft Inkomen PE Examen? Dan wordt het tijd om je goed te gaan voorbereiden. Maak hierbij gebruik van onze professionele Wft Inkomen PE Samenvatting. Deze samenvatting bestaat uit 42 pagina's en is geschreven op basis van de e-learning van NIBE-SVV. In deze Wft Inkomen PE Samenvatting worden alle actualiteiten Wft Basis PE en Wft Inkomen PE besproken. 

Je kunt de samenvatting ook naast het studiemateriaal van je cursusaanbieder houden. Hierdoor kun jij de samenvatting eenvoudig aanvullen op de punten die jij belangrijk vindt. Studeer jij via een andere aanbieder? Ook dan kun je gebruik maken van onze Wft Inkomen PE Samenvatting. Al het studiemateriaal Wft Inkomen PE leidt namelijk tot hetzelfde landelijke Wft Inkomen PE Examen. Alleen de volgorde van de te behandelen studiestof kan wat afwijken.

Maak het jezelf makkelijk, en leer eenvoudig en snel met deze uitstekende Wft Inkomen PE Samenvatting. De samenvatting is duidelijk geschreven, en bevat alle belangrijke punten! Kortom, een aanrader!

 

Oefenen met onze Wft Inkomen PE Oefenexamens

Leer jij makkelijker door te oefenen? Maak dan naast de samenvatting ook gebruik van onze uitstekende Wft Inkomen PE Oefenexamens. Door online te oefenen leer jij interactief verder en test jij of je klaar bent voor het Wft Inkomen PE Examen. Oefen jij met ons mee? Klik hier voor meer informatie over de Wft Inkomen PE Oefenexamens. 

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 46
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?