Wft Inkomen Samenvatting 2020-2021

Waardering:
92% of 100
€ 30,00

Heb jij je Wft Inkomen Examen al geboekt, maar vraag jij je af hoe je dit voor elkaar moet gaan krijgen? Dan hebben wij de oplossing. Leer met onze uitstekende Wft Inkomen Samenvatting, en bereid je gemakkelijk en snel voor op het Wft Inkomen Examen.

Documenten

Wft Inkomen Algemeen

Heb jij je Wft Basis Certificaat behaald, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je gaan werken bij een inkomensverzekeraar, en moet je verplicht zo snel mogelijk je Wft Inkomen Adviseursdiploma behalen? Ga dan gauw aan de slag met de cursus Wft Inkomen. In de cursus Wft Inkomen leer je alles over het sociale zekerheidsstelsel, inkomensrisico's, het in kaart brengen van deze inkomensrisico's en het bieden van een oplossing aan de klant. 

Als financieel adviseur moet jij je er bewust van zijn dat verschillende situaties kunnen leiden tot een inkomensrisico voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkloosheid. Binnen de cursus Wft Inkomen leer jij hoe je deze risico's kunt verzekeren op een inkomensverzekering. Jij als financieel adviseur bent er om de klant te wijzen op deze risico's en mogelijke verzekeringsoplossingen aan te bieden. 

Er zijn verschillende inkomensverzekeringen. Zo kun je als zelfstandig ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, en als je in dienst bent bij een werkgever kunnen zowel jij als je werkgever maatregelen treffen. Zo kun jij zelf een woonlastenverzekering afsluiten, en je werkgever een collectieve inkomensverzekering voor al haar werknemers. Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod in de cursus Wft Inkomen. 

Ben jij geïnteresseerd in inkomensrisico's en mogelijke verzekeringsoplossingen? Dan is deze cursus Wft Inkomen zeker iets voor jou!

 

Leren met de Wft Inkomen Samenvatting

Bereid jij je graag gemakkelijk en snel voor op het Wft Inkomen Examen? Maak dan gebruik van deze uitstekende Wft Inkomen Samenvatting. Deze samenvatting bestaat uit 75 pagina's en is geschreven op basis van het meest recente studiemateriaal van NIBE-SVV. Het betreft een professionele en kwalitatief hoge samenvatting. Alle belangrijke punten staan er in!

Gebruik de Wft Inkomen Samenvatting naast je cursusboek, en vul de samenvatting indien gewenst aan op de punten die jij belangrijk of moeilijk vindt. Neem de samenvatting vervolgens een aantal keer goed door. Op deze wijze leer je alle belangrijke punten uit je hoofd. Denk je de studiestof voldoende te beheersen? Ga dan aan de slag met een aantal Wft Inkomen Oefenexamens. Zo toets jij of je klaar bent voor het Wft Inkomen Examen!

Studeer je via een andere cursusaanbieder? Ook dan kun jij gebruik maken van onze Wft Inkomen Samenvatting. Dit is mogelijk doordat de examens landelijk bepaald zijn. Dit houdt in dat iedereen (via welke cursusaanbieder je ook studeert) hetzelfde Wft Inkomen Examen maakt. De vragen voor het examen worden geselecteerd uit deze landelijke database. 

Maak gebruik van onze Wft Inkomen Samenvatting. Leren met een samenvatting maakt het nou eenmaal makkelijker en leuker!

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Inkomen Examen?

Naast de Wft Inkomen Samenvatting hebben wij ter voorbereiding op het Wft Inkomen Examen ook een document opgesteld waarin wij alle actualiteiten op het gebied van inkomensverzekeringen bespreken. Dit document hebben wij opgesteld omdat er op het Wft Inkomen Examen ook enkele examenvragen over dit onderwerp worden gesteld. Heb jij interesse in de Wft Inkomen Actualiteiten? klik dan hier voor meer informatie. Als je besluit om beide documenten aan te schaffen ter voorbereiding op het Wft Inkomen Examen, dan raden we je aan om voor onze 'Wft Inkomen Voordeelbundel' te gaan. Je krijgt dan een leuke korting op de totaalprijs!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 75
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Ook beschikbaar in bundel