WFT Hypothecair Krediet PE

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. Samenvatting AFM Leidraden omtrent Hypotheekadvisering 2019-2020
  € 10,00

  In deze Samenvatting van de AFM Leidraden bespreken we alle 7 afleveringen omtrent hypotheekadvisering. Leer de geleerde theorie in de praktijk brengen, en bereid je zo goed voor op de competentie en professionaliteit vragen op het Wft Hypothecair Krediet Examen. Je kunt dit document ook gebruiken ter voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen. 

  Lees meer
 2. WFT Hypothecair Krediet PE Berekeningen 2018-2019
  € 20,00

  Vind jij het Wft Hypothecair Krediet PE Examen maar lastig? En zak jij met name op de berekeningen en casussen? Dan is dit document Wft Hypothecair Krediet PE Berekeningen misschien iets voor jou. In dit document leren wij jou stap voor stap hoe je rekenopgaven op moet lossen. Je kunt de Wft Hypothecair Krediet PE Berekeningen ook gebruiken om je geheugen op te frissen. Het is een handig document om je mee voor te bereiden!

  Lees meer
 3. WFT Hypothecair Krediet PE Samenvatting 2019-2020
  € 35,00

  Met deze professionele Wft Hypothecair Krediet PE Samenvatting bereid jij je voor op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen. Deze samenvatting bestaat uit de volgende onderdelen: Wft Basis PE, Wft Vermogen PE en Wft Hypothecair Krediet PE. Kortom, alles wat je nodig hebt om te slagen voor het Wft Hypothecair Krediet PE Examen.

  Lees meer
 4. WFT Hypothecair Krediet PE Voordeelbundel 2018-2019

  Normale prijs: € 65,00

  Special Price € 55,00

  Bereid je voor op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen met deze uitgebreide Wft Hypothecair Krediet Voordeelbundel. Deze Voordeelbundel bestaat uit een Samenvatting Wft Hypothecair Krediet PE, een Berekeningen document en een Samenvatting van de AFM Leidraden omtrent Hypotheekadvisering. Dit is het meest uigebreide pakket ter voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen.

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)