WFT Zorg PE

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. WFT Zorg Adviestraject Samenvatting 2019-2020
  € 15,00

  In deze samenvatting bespreken wij het Wft Zorg Adviestraject. Je leert in dit document de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Met dit document bereid jij je uitstekend voor op de competentie en professonaliteit vragen op het Wft Zorg Examen. Je kunt dit document ook gebruiken ter voorbereiding op het Wft Zorg PE Examen.

  Lees meer
 2. WFT Zorg Berekeningen 2019-2020
  € 15,00

  Vind jij het lastig om te rekenen? En loop je hierdoor tegen problemen aan tijdens de cursus Wft Zorg? Dan is dit Wft Zorg Berekeningen document zeer geschikt voor jou. In dit document leren wij jou stap voor stap rekenopgaven oplossen. Dit doen wij op gestandaardiseerde wijze, en in begrijpelijke en duidelijke taal. Na dit document doorgenomen te hebben, kun jij rekenen als de beste! Je kunt dit document ook gebruiken als je opgaat voor het Wft Zorg PE Examen. Gebruik het dan om je geheugen op te frissen.

  Lees meer
 3. WFT Zorg PE Samenvatting 2019-2020
  € 20,00

  Ga jij binnenkort op voor het Wft Zorg PE Examen? Maak dan gebruik van onze professionele Wft Zorg PE Samenvatting. In deze samenvatting worden alle actualiteiten op het gebied van zorgverzekeringen besproken. En ga je dus goed voorbereid naar het Wft Zorg PE Examen!

  Lees meer
 4. WFT Zorg PE Voordeelbundel 2019-2020

  Normale prijs: € 50,00

  Special Price € 40,00

  Deze Voordeelbundel Wft Zorg PE bestaat uit drie documenten: de Wft Zorg PE Samenvatting, de Wft Zorg Berekeningen en de Wft Zorg Adviestraject Samenvatting. Het is het meest uitgebreide pakket ter voorbereiding op het Wft Zorg PE Examen. Hiermee slaag jij toch in één keer?

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)