WFT Pensioen Actualiteiten 2019-2020

Waardering:
100% of 100
€ 20,00

In de Wft Pensioen Actualiteiten brengen wij jou op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van pensioenverzekeringen. Dit doen we omdat er op het Wft Pensioen Examen enkele vragen over dit onderwerp gesteld kunnen worden. Je kunt dan maar beter goed voorbereid zijn!

Documenten

Leren met de Wft Pensioen Actualiteiten

Op de Wft Examens kun je naast de reguliere stof ook enkele vragen verwachten over de actualiteiten. Zo ook bij Wft Pensioen. Daarom hebben wij de Wft Pensioen Actualiteiten opgesteld. In dit document vind jij alle actualiteiten terug op het gebied van pensioenverzekeringen. Het gaat hierbij met name om fiscale maatregelen die genomen worden, of wijzigingen die in de wet- en regelgeving doorgevoerd worden. Denk bijv. aan de verhoging van de pensioenrichtleeftijd of de wijzigingen in de Wet Pensioen in Eigen Beheer. Het document Wft Pensioen Actualiteiten bestaat uit 25 pagina's, is professioneel opgesteld, en makkelijk te lezen. Doe er je voordeel mee! 

Let op: ben jij op zoek naar een samenvatting ter voorbereiding op het Wft Pensioen PE Examen? Dan is dit niet het juiste document. Klik hier voor de Wft Pensioen PE Samenvatting.  

 

Overige documenten voor het Wft Pensioen Examen

Wij hebben ter voorbereiding op het Wft Pensioen Examen ook een samenvatting geschreven van het gehele cursusboek Wft Pensioen van NIBE-SVV. In slechts 109 pagina's hebben wij het gehele cursusboek samengevat. Dit scheelt jou dus enorm in het leren. Wil jij meer weten over de Wft Pensioen Samenvatting? Klik dan hier. Als je uiteindelijk besluit om beide documenten aan te schaffen, dan kun je beter gaan voor onze 'Wft Pensioen Voordeelbundel'. Je ontvangt dan namelijk een leuke korting op de totaalprijs. 

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2019 tot 1 april 2020
Aantal pagina's 25
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?

Ook beschikbaar in bundel