Wft Pensioen Actualiteiten 2020-2021

Waardering:
100% of 100
€ 20,00

In de Wft Pensioen Actualiteiten brengen wij jou op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van pensioenverzekeringen. Dit doen we omdat er op het Wft Pensioen Examen enkele vragen over dit onderwerp gesteld kunnen worden. Je kunt dan maar beter goed voorbereid zijn!

Documenten

Leren met de Wft Pensioen Actualiteiten

Op de Wft Examens kun je naast de reguliere stof ook enkele vragen verwachten over de actualiteiten. Zo ook bij Wft Pensioen. Daarom hebben wij de Wft Pensioen Actualiteiten opgesteld. In dit document vind jij alle actualiteiten terug op het gebied van pensioenverzekeringen. Het gaat hierbij met name om fiscale maatregelen die genomen worden, of wijzigingen die in de wet- en regelgeving doorgevoerd worden. Denk bijv. aan de verhoging van de pensioenrichtleeftijd of de introductie van de Wet waardeoverdracht klein pensioen. Het document Wft Pensioen Actualiteiten bestaat uit 30 pagina's, is professioneel opgesteld, en makkelijk te lezen. Doe er je voordeel mee! 

Let op: ben jij op zoek naar een samenvatting ter voorbereiding op het Wft Pensioen PE Examen? Dan is dit niet het juiste document. Klik hier voor de Wft Pensioen PE Samenvatting.  

 

Overige documenten voor het Wft Pensioen Examen

Wij hebben ter voorbereiding op het Wft Pensioen Examen ook een samenvatting geschreven van het gehele cursusboek Wft Pensioen van NIBE-SVV. In slechts 114 pagina's hebben wij het gehele cursusboek samengevat. Dit scheelt jou dus enorm in het leren. Wil jij meer weten over de Wft Pensioen Samenvatting? Klik dan hier. Als je uiteindelijk besluit om beide documenten aan te schaffen, dan kun je beter gaan voor onze 'Wft Pensioen Voordeelbundel'. Je ontvangt dan namelijk een leuke korting op de totaalprijs. 

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 30
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Ook beschikbaar in bundel