Wft Pensioen PE Samenvatting 2020-2021

Waardering:
95% of 100
€ 40,00

Heb jij je Wft Pensioen PE Examen al ingepland staan? Dan wordt het tijd om je goed en zorgvuldig voor te bereiden met deze Wft Pensioen PE Samenvatting. Deze samenvatting is professioneel opgesteld en bevat alle actualiteiten op het gebied van Wft Basis PE, Wft Vermogen PE en Wft Pensioen PE. Kortom, een complete voorbereiding op het Wft Pensioen PE Examen!

Documenten

Wft Pensioen PE Algemeen

Ben jij in het bezit van de beroepskwalificatie Pensioenadviseur? Dan ben jij verplicht om je adviseursdiploma geldig te houden. Dit doe je door te voldoen aan de PE-verplichting. Het CDFD geeft periodes uit waarbinnen jij een Wft Pensioen PE Examen dient af te leggen. Haal jij je examen? Dan mag jij blijven adviseren in pensioenverzekeringen. Je kunt de PE-periodes hier terugvinden.

 

Leren met de Wft Pensioen PE Samenvatting

Moet jij je Wft Pensioen PE Examen nog behalen? En wil jij je graag op een zo eenvoudig mogelijke manier voorbereiden? Maak dan gebruik van onze Wft Pensioen PE Samenvatting. Deze samenvatting is uitgebreid en professioneel opgesteld. De samenvatting bestaat uit 80 pagina's en beschrijft alle actualiteiten op het gebied van Wft Basis PE, Wft Vermogen PE en Wft Pensioen PE. De samenvatting is geschreven op basis van de E-learning van NIBE-SVV.

Volg jij de cursus Wft Pensioen PE via een andere aanbieder? Ook dan kun je gebruik maken van onze Wft Pensioen PE Samenvatting. Al het cursusmateriaal leidt namelijk tot hezelfde landelijke Wft Pensioen PE Examen. Dus studeer je via Lindenhaeghe of Hoffelijk? Ook dan kun je gebruik maken van onze Wft Pensioen PE Samenvating.

Veel succes bij de voorbereiding op het Wft Pensioen PE Examen!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 80
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?