Wft Schade Particulier Actualiteiten 2022-2023

Waardering:
100 % of 100
€ 20,00

In deze samenvatting bespreken wij alle actualiteiten op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Je kunt op het Wft Schade Particulier Examen namelijk ook een aantal vragen krijgen over deze actualiteiten. Wees slim, en bereid je voor!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Schade Particulier Actualiteiten

Op het Wft Schade Particulier examen kun je naast de reguliere stof, ook enkele vragen verwachten over de Wft Schade Particulier Actualiteiten. In deze samenvatting bespreken wij al deze actualiteiten grondig met jou. De Wft Schade Particulier Actualiteiten bestaat uit 28 pagina's, en bespreekt onder andere onderwerpen als de herbouwwaardemeter, de wijzigingen omtrent de omgang met asbest, en de wijzigingen op het gebied van zorgverzekeringen. Laat je niet verrassen, neem dit document goed door!

Let op: dit document is niet geschikt voor het Wft Schade Particulier PE examen. Klik hier als je op zoek bent naar de documenten voor het Wft Schade Particulier PE examen. 

 

Overige documenten voor het Wft Schade Particulier Examen

Wij hebben meerdere documenten ter voorbereiding op het Wft Schade Particulier Examen geschreven. Zo kun je bij ons ook een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Schade Particulier aanschaffen, en/of gaan voor een document waarin alle benodigde rekenvaardigheden worden uitgelegd. Wil jij hier graag meer over weten? Klik dan op de onderstaande links:

Als je alledrie de documenten aan wilt schaffen ter voorbereiding op het Wft Schade Particulier examen, dan raden we je aan om voor de 'Wft Schade Particulier Voordeelbundel' te gaan. Je krijgt dan een korting toegekend!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 36
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?