Wft Schade Particulier Berekeningen 2022-2023

Waardering:
92 % of 100
€ 20,00

Heb jij moeite met de berekeningen in de cursus Wft Schade Particulier? Dan raden wij jou aan om de Wft Schade Particulier Berekeningen door te nemen. In dit document leggen we je stap voor stap uit hoe je een rekenopgave op moet lossen. Ga je op voor het Wft Schade Particulier PE examen? Ook dan kun je gebruik maken van dit document. Gebruik het document dan om je geheugen op te frissen!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Wft Schade Particulier Rekenvaardigheden

Op het Wft Schade Particulier Examen krijg je veel casussen waarbij de bijlagen met bijvoorbeeld voorwaarden goed gelezen moeten worden. Ook worden er aardig wat rekenvragen gesteld. Het is dus belangrijk dat jij je hier goed op voorbereid. Hieronder noemen we een aantal eindtermen die de CDFD in haar toetsmatrijs Wft Schade Particulier heeft opgenomen. Op deze wijze krijg je een beeld van wat jij moet weten:

  • Je moet de premie en het te verzekeren bedrag van verzekeringen kunnen berekenen
  • Je moet met behulp van een inboedelwaardemeter uit een bepaald jaar en de indexcijfers de globale waarde van de inboedel kunnen berekenen
  • Je moet met behulp van de herbouwwaardemeter de globale herbouwkosten van een woonhuis kunnen berekenen
  • Je moet op basis van de oorspronkelijke premie en de gewijzigde premie de restitutie resp. suppletie als gevolg van een wijziging van een schadeverzekering kunnen berekenen.
  • Je moet de schadvergoeding uit een verzekering kunnen berekenen. Je moet hierbij kunnen bepalen of er sprake is van onder- of oververzekering. 

Kortom, dit zijn aardig wat rekenvaardigheden die jij moet beheersen. Controleer in je studiemateriaal van je cursusaanbieder of al deze onderwerpen aan bod komen. Zo niet, ga dan op onderzoek uit en zorg ervoor dat je dit onder de knie krijgt. Anders kom je mogelijk voor verrassingen op het Wft Schade Particulier examen te staan!

 

Leren met de Wft Schade Particulier Berekeningen

Bij ons kun je een extra document aanschaffen ter voorbereiding op het Wft Schade Particulier Examen, namelijk de Wft Schade Particulier Berekeningen. In dit document gaan wij dieper in op de benodigde rekenvaardigheden. Wij leren je stap voor stap hoe je bepaalde rekenopgaves op moet lossen. Dit doen wij steeds op gestandaardiseerde wijze. Je leest eerst een stukje uitleg, bekijkt vervolgens de benodigde formules, en leert vervolgens stap voor stap de rekenopgave oplossen. Je begrijpt het op deze wijze gegarandeerd!

De Wft Schade Particulier Berekeningen bestaat uit 44 pagina's, en bespreekt o.a. onderwerpen als rekenen met de inboedelwaardemeter en indexcijfers, en de herbouwwaardemeter. Ook leer je de uitkering uit een ongevallenverzekering berekenen. Bovenstaande beschreven eindtermen komen allemaal aan bod in dit uitstekende document. De Wft Schade Particulier Berekeningen zijn daarom zeker aan te bevelen!

 

Overige documenten voor het Wft Schade Particulier Examen

Leer naast de Wft Schade Particulier Berekeningen met onze Wft Schade Particulier Samenvatting en Actualiteiten. De Wft Schade Particulier Samenvatting betreft een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Schadeverzekeringen Particulier van Consis Academie, en de Wft Schade Particulier Actualiteiten geven een opsomming van alle actuele onderwerpen op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Je vindt meer informatie over deze documenten door op onderstaande linkjes te klikken:

Bereid jij je graag op de meest uitgebreide manier voor op het Wft Schade Particulier Examen? Ga dan voor onze 'Wft Schade Particulier Voordeelbundel'. Deze Voordeelbundel bevat alle hierboven genoemde documenten tegen een voordelige prijs. 

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 46
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?