Wft Schade Particulier Samenvatting 2022-2023

Waardering:
95 % of 100
€ 30,00

Aan het leren voor je Wft Schade Particulier Examen? En ervaar je examenstress? Maak dan gebruik van onze uitstekende Wft Schade Particulier Samenvatting. Het gehele cursusboek van Consis Academie is in deze samenvatting kort en bondig samengevat in slechts 106 pagina's.

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Wft Schade Particulier Algemeen

Is het alweer een tijdje geleden dat jij je Wft Basis Certificaat hebt behaald? En wordt het tijd voor de volgende stap? Dan is Wft Schade Particulier een goede vervolgkeuze. In de cursus Wft Schade Particulier leer jij de verschillende soorten particuliere schadeverzekeringen kennen. Denk hierbij aan: brandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, motorrijtuigverzekeringen, recreatieverzekeringen, zorgverzekeringen en ongevallenverzekeringen. In deze cursus wordt met voldoende diepgang op deze verzekeringen ingegaan. Je leert over dekking, clausules, uitsluitingen en meer.

Ook leer je hoe je als verzekeringadviseur een verzekering kunt aanvragen en afsluiten, en welke beoordelingsaspecten daarbij een rol spelen. Een verzekering kan geaccepteerd, geweigerd of onder alternatieve voorwaarden gesloten worden. Tot slot leer je ook, hoe om te gaan met de klant en verzekeringen tijdens de beheerfase. Wat gebeurt er als een klant zijn of haar premie niet meer betaalt? Wat is jouw rol in het schadeafwikkelingsproces? En wanneer kun je als klant of verzekeraar een verzekering beëindigen?

Kortom, een leuke cursus om je meer te verdiepen in de verzekeringswereld!

 

Leren met de Wft Schade Particulier Samenvatting

Deze Wft Schade Particulier Samenvatting is één van onze meest verkochte samenvattingen. De samenvatting is geschreven op basis van het cursusboek Wft Schadeverzekeringen Particulier van Consis Academie, en beschrijft in 102 pagina's alle hoofdpunten. Je kunt met deze Wft Schade Particulier Samenvatting snel alle stof tot je nemen, en je gemakkelijk voorbereiden op het Wft Schade Particulier examen. 

Gebruik de Wft Schade Particulier Samenvatting naast je studiemateriaal. Zo kun je de samenvatting eenvoudig aanvullen op punten die jij belangrijk of juist lastig vindt. Neem de samenvatting vervolgens een aantal keer goed door, en je zult zien dat je dan inmiddels al behoorlijk wat weet. Dan wordt het tijd om je kennis te toetsen, en om te kijken of jij de kennis ook kunt toepassen in de vaardigheden vragen. Heb jij dat inzicht? Of moet je toch nog even verder leren?

Je kunt deze Wft Schade Particulier Samenvatting ook gebruiken als je gebruik maakt van een andere cursusaanbieder. Alle Wft Schade Particulier theorie stof leidt namelijk tot hetzelfde landelijke examen. Iedereen maakt dus hetzelfde examen, ongeacht of je nou via Consis Academie, NIBE-SVV of Lindenhaeghe studeert. Doe je voordeel met deze goede Wft Schade Particulier Samenvatting, en maak het studeren wat makkelijker voor jezelf!

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Schade Particulier Examen?

Ben jij al eerder op een Wft examen geweest? En heb jij net als ons geconstateerd dat er vragen worden gesteld waarvan je het antwoord niet terug kunt vinden in het cursusmateriaal? Neem dan eens een kijkje bij onze extra documenten. Deze documenten hebben wij met veel zorg opgesteld. We hopen je hiermee te helpen deze examenvragen alsnog goed te beantwoorden. Voor Wft Schade Particulier gaat het om de volgende documenten: 

Klik op bovenstaande linkjes voor meer informatie. We leggen je per document uit wat je er mee leert. Als je uiteindelijk besluit om alledrie de documenten als voorbereiding op het Wft Schade Particulier examen aan te schaffen, dan raden we je aan om voor onze 'Wft Schade Particulier Voordeelbundel' te gaan. Je krijgt dan een leuke korting!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 106
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?