Wft Schade Particulier Voordeelbundel 2022-2023

Waardering:
98 % of 100
Speciale prijs € 55,00 Normale prijs € 70,00

Ga voor de meest uitgebreide voorbereiding op het Wft Schade Particulier Examen, en kies voor deze Voordeelbundel. De Wft Schade Particulier Voordeelbundel bestaat uit de Samenvatting, de Berekeningen en de Actualiteiten. Een compleet pakket dus, tegen een voordelige prijs!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvattingen (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Schade Particulier Voordeelbundel

Vele klanten hebben met behulp van de Wft Schade Particulier Voordeelbundel hun Wft Schade Particulier Examen met succes kunnen afronden. Dit is dan ook het meest gekochte product ter voorbereiding op het Wft Schade Particulier Examen. Wij raden dit pakket zelf ook zeker aan. Juist vanwege de goede resultaten.

Deze Voordeelbundel bestaat uit de volgende documenten:

Door op de links te klikken, kun jij meer lezen over de betreffende documenten. Maak gebruik van de Wft Schade Particulier Voordeelbundel, en haal je Wft Schade Particulier Examen net als eerdere kopers in één keer! Veel succes!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 188
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 55,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?