Wft Schade Zakelijk Samenvatting 2020-2021

Waardering:
96% of 100
€ 30,00

Ben jij begonnen aan de cursus Wft Schade Zakelijk, maar kom jij maar moeilijk door de taaie studie stof heen? Dan is deze Wft Schade Zakelijk Samenvatting echt iets voor jou. In deze Wft Schade Zakelijk Samenvatting vertellen wij jou kort en bondig alles wat je moet weten voor het examen Wft Schade Zakelijk.

Documenten

Wft Schade Zakelijk Algemeen

Heb jij zowel je Wft Basis als Wft Schade Particulier Certificaat op zak? En is het tijd voor de volgende uitdaging? Dan wordt het tijd om je te gaan verdiepen in de cursus Wft Schade Zakelijk. Na het behalen van dit Certificaat krijg jij namelijk het Wft Schade Zakelijk Adviseursdiploma, en mag jij gaan adviseren in zakelijke schadeverzekeringen.

In de cursus Wft Schade Zakelijk doe je onder andere algemene kennis op over zakelijke vermogens- en bezitsrisico's, leer je de verschillende zakelijke schadeverzekeringen kennen, en leer je aan welke wet- en regelgeving jij je als Adviseur Schade Zakelijk dient te houden. Je maakt kennis met de volgende zakelijke schadeverzekeringen: brandverzekeringen, transportverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, motorrijtuigverzekeringen en overige variaverzekeringen. In deze cursus wordt met voldoende diepgang op deze verzekeringen ingegaan. Je leert over dekking, clausules, uitsluitingen en meer.

Kortom, een interessante cursus om je verder mee te verdiepen in de zakelijke verzekeringsmarkt!

 

Leren met de Wft Schade Zakelijk Samenvatting

Een Wft Cursus doen naast een fulltime dienstverband is pittig. Daarom maken wij het graag makkelijker voor jou, en hebben wij deze Wft Schade Zakelijk Samenvatting opgesteld. De samenvatting bestaat uit 115 pagina's, is geschreven op basis van het studiemateriaal van Consis Academie, en bevat alle hoofdpunten uit de cursus (inclusief de nodige voorbeeld berekeningen). Met deze samenvatting bereid jij je dus snel en efficiënt voor op het Wft Schade Zakelijk Examen.

Wij raden je aan om de Wft Schade Zakelijk Samenvatting naast je cursusboek te gebruiken. Dit verhoogt het begrip van de theorie. Ook kun je op deze manier de samenvatting op punten aanvullen die jij lastig of belangrijk vindt. Lees de samenvatting vervolgens een aantal malen goed door, en je zult verstelt staan over hoeveel jij al weet. Denk jij de theorie te beheersen? Ga dan met een aantal oefenexamens aan de slag, en toets je kennis. Ben jij klaar voor het examen? Of is het verstandig om bepaalde onderwerpen nogmaals door te nemen?

Deze Wft Schade Zakelijk Samenvatting kun je ook gebruiken als je studeert via een andere cursusaanbieder. De Wft Examens zijn namelijk landelijk bepaald. Het maakt dus niet uit via welke cursusaanbieder je studeert. Iedere examenkandidaat maakt een examen waarbij de vragen zijn geselecteerd uit één en dezelfde databank. Maak dus gebruik van deze uitstekende Wft Schade Zakelijk Samenvatting ter voorbereiding op je Wft Schade Zakelijk Examen.  

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Schade Zakelijk Examen?

Wij hebben ter voorbereiding op het Wft Schade Zakelijk Examen ook een samenvatting met alle actualiteiten op het gebied van de zakelijke verzekeringsmarkt opgesteld. Op het Wft Schade Zakelijk Examen worden hier ook enkele vragen over gesteld. Ben je geïnteresseerd in de Wft Schade Zakelijk Actualiteiten? klik dan hier voor meer informatie. Als je uiteindelijk besluit om allebei de documenten aan te schaffen, dan raden we je aan om voor onze 'Wft Schade Zakelijk Voordeelbundel' te gaan. Je krijgt dan een leuke korting!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 115
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?

Ook beschikbaar in bundel