Wft Schade Zakelijk Voordeelbundel 2020-2021

Waardering:
94% of 100
Speciale prijs € 40,00 Normale prijs € 50,00

De Wft Schade Zakelijk Voordeelbundel bestaat uit twee documenten: de Wft Schade Zakelijk Samenvatting en de Wft Schade Zakelijk Actualiteiten. Door de documenten gecombineerd te kopen als Voordeelbundel, krijg jij een leuke korting op de prijs. Bereid jij je graag uitgebreid en grondig voor? Ga dan voor deze unieke Voordeelbundel!

Documenten

Leren met de Wft Schade Zakelijk Voordeelbundel

Met deze Wft Schade Zakelijk Voordeelbundel bereid jij je goed en zorgvuldig voor op het Wft Schade Zakelijk Examen. Deze Voordeelbundel bestaat uit twee documenten. Namelijk de Wft Schade Zakelijk Samenvating, een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Schadeverzekeringen Zakelijk, en de Wft Schade Zakelijk Actualiteiten, een document waarin alle actualiteiten op de zakelijke verzekeringsmarkt worden besproken. Door op onderstaande twee linkjes te klikken krijg je meer informatie over de betreffende documenten:

Door de documenten in Voordeelbundel aan te schaffen, krijg jij een leuke korting op de totaalprijs. Maak dus gebruik van deze voordelige bundel!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 130
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 40,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?