Wft Vermogen Actualiteiten 2020-2021

Waardering:
100% of 100
€ 20,00

Neem alle actualiteiten op het gebied van Wft Vermogen door met de Wft Vermogen Actualiteiten. Bereid je hiermee voor op de vragen over dit onderwerp op het Wft Vermogen Examen. Neem het document zorgvuldig door, en je zult zien dat je deze vragen met gemak kunt beantwoorden!

Documenten

Leren met de Wft Vermogen Actualiteiten

Op het Wft Vermogen Examen kun je ook een aantal vragen over de actualiteiten verwachten. Daarom hebben wij de Wft Vermogen Actualiteiten opgesteld. In dit document leren wij je in 29 pagina's alle actualiteiten op het gebied van Wft Vermogen. Hierbij kun je denken aan de wijzigingen in het huwelijksvermogensrecht, wijzigingen in de inkomstenbelasting (box 1 en 2), en de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab). Neem de actualiteiten goed door, en je kunt deze vragen op het examen zeker goed beantwoorden! 

Let op: ga je binnenkort op voor het Wft Vermogen PE Examen? Bereid je dan voor met de Wft Vermogen PE Samenvatting

 

Overige documenten voor het Wft Vermogen Examen

Voor het Wft Vermogen Examen hebben we ook een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Vermogen van NIBE-SVV geschreven. Klik hier voor meer informatie over de Wft Vermogen Samenvatting. Wil je beide documenten aanschaffen ter voorbereiding op het Wft Vermogen Examen? Ga dan voor onze 'Wft Vermogen Voordeelbundel'. Je ontvangt dan een leuke korting!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 34
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?

Ook beschikbaar in bundel