WFT Vermogen PE Samenvatting 2019-2020

Waardering:
90% of 100
€ 25,00

Met deze uitgebreide Wft Vermogen PE Samenvatting bereid jij je goed voor op het Wft Vermogen PE Examen. In deze samenvatting komen de onderdelen Wft Basis PE en Wft Vermogen PE aan bod. Leer eenvoudig en snel voor je Wft Vermogen PE Examen!

Documenten

Wft Vermogen PE Algemeen

Ben jij in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Vermogen? Dan ben je verplicht om je adviseursdiploma geldig te houden. Dit doe je door te voldoen aan de PE-verplichting. Dit houdt in dat jij iedere 2 of 3 jaar een Wft Vermogen PE Examen dient af te leggen. Uiteraard dien jij dit examen met een voldoende af te ronden. Examen gehaald? Dan krijg jij je PE-punten en mag jij blijven adviseren in vermogensproducten. 

Je kunt de PE-periodes hier terugvinden.

 

Leren met de Wft Vermogen PE Samenvatting

Bereid jij je graag goed en eenvoudig voor op het Wft Vermogen PE Examen? Maak dan gebruik van onze Wft Vermogen PE Samenvatting. Deze samenvatting is geschreven op basis van het studiemateriaal van NIBE-SVV en bestaat uit 49 pagina's. Alle actualiteiten komen in deze samenvatting uitgebreid aan bod. In deze samenvatting vind je alle actualiteiten op het gebied van Wft Basis en Wft Vermogen. 

Studeer jij via een andere Wft cursusaanbieder? Ook dan kun je gebruik maken van onze Wft Vermogen PE Samenvatting. Deze Wft Vermogen PE Samenvatting omschrijft namelijk exact dezelfde actualiteiten als in jouw studiestof, alleen mogelijk in een andere volgorde. De Wft PE examens zijn namelijk landelijk bepaald. Iedereen maakt dus vragen uit dezelfde landelijke examen database.

Veel succes bij de voorbereiding!

 

Oefenen met onze Wft Vermogen PE Oefenexamens

Leer jij makkelijker door te oefenen? Maak dan naast de samenvatting ook gebruik van onze uitstekende Wft Vermogen PE Oefenexamens. Door online te oefenen leer jij interactief verder en test jij of je klaar bent voor het Wft Vermogen PE Examen. Oefen jij met ons mee? Klik hier voor meer informatie over de Wft Vermogen PE Oefenexamens. 

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2019 tot 1 april 2020
Aantal pagina's 49
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?