Wft Vermogen Samenvatting 2020-2021

Waardering:
93% of 100
€ 35,00

Ben jij aan het leren voor je Wft Vermogen Examen, maar kom je maar met moeite door het superdikke cursusboek Wft Vermogen heen? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij hebben dit cursusboek namelijk samengevat in slechts 124 pagina's. Met onze Wft Vermogen Samenvatting leer jij dus een stuk sneller. Maak jij er gebruik van?

Documenten

Wft Vermogen Algemeen

Heb jij je Wft Basis Certificaat al een tijdje op zak? En is het tijd om een volgende stap te gaan maken? Dan is de cursus Wft Vermogen mogelijk iets voor jou. Binnen deze cursus leer je alles over vermogensvorming, pensioenen, levensverzekeringen en beleggen. Het is naar onze mening een uitgebreide en pittige cursus, dus denk er niet te makkelijk over!

In de cursus Wft Vermogen leer je over het geven van vermogensadvies en de wettelijke adviesregels die hierbij komen kijken. Ook moet jij je als financieel adviseur houden aan de zorgplicht. Dit houdt in dat jij de klant altijd zorgvuldig moet behandelen en van adequate informatie moet voorzien. Het is dus belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de huidige wet- en regelgeving. 

Een groot deel van de cursus richt zich op vermogensvorming. Zo kun je vermogen opbouwen door pensioenvoorzieningen te treffen of levensverzekeringen af te sluiten. In deze cursus leer je welke pensioenvormen en levensverzekeringen er zijn. Ook leer je hoe je een levensverzekering kunt aanvragen, welke stappen tot medische acceptatie worden genomen, en hoe de premie wordt berekend. Ook de fiscale behandeling wordt besproken. 

Een ander deel van de cursus Wft Vermogen richt zich op het onderwerp 'Beleggen'. Zo leer je dat bij een advies met een beleggingscomponent, naast een klantprofiel, ook altijd een risicoprofiel moet worden opgesteld. Op basis van dit risicoprofiel bepaalt de vermogensadviseur vervolgens welke modelportefeuille passend is, of op welke wijze een individuele beleggingsportefeuille ingericht dient te worden. Je leert in dit onderdeel ook welke beleggingscategorieën er zijn (bijv. liquiditeiten, obligaties en aandelen), en wat de bijbehorende kenmerken (risico en rendement) zijn. 

Kortom, een uitgebreide maar zeer leerzame cursus!

 

Leren met de Wft Vermogen Samenvatting

De Wft Vermogen Samenvatting is onze bestseller onder de samenvattingen. Wij denken dat dit komt doordat het cursusboek Wft Vermogen de dikste is van alle Wft Cursussen die er zijn. Wft Vermogen is een samenvoeging van het voormalige Wft Leven en Wft Beleggen. Je doet dus eigenlijk twee cursussen in één. Je moet dus een heleboel studiestof tot je nemen, begrijpen en ook nog onthouden. Daar kan onze Wft Vermogen Samenvatting een goede rol bij spelen!

De samenvatting is geschreven op basis van het meest recente studiemateriaal van NIBE-SVV. In deze Wft Vermogen Samenvatting wordt de cursus in ongeveer 108 pagina's samengevat. We raden je wel aan om het cursusboek à 700 pagina's door te nemen, en daarna aan de slag te gaan met onze samenvatting. Met onze Wft Vermogen Samenvatting leer jij gemakkelijk en snel alle belangrijke punten uit je hoofd. 

Studeer jij via een andere Wft Cursusaanbieder? Bijv. Lindenhaeghe of Consis Academie? Ook dan kun je gebruik maken van onze uitstekende Wft Vermogen Samenvatting. Dit is mogelijk doordat alle cursussen naar hetzelfde landelijke examen toewerken. De inhoud van de Wft Vermogen cursus is dus bij iedere cursusaanbieder ongeveer hetzelfde, alleen de volgorde van de te behandelen stof kan afwijken. 

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Vermogen Examen?

Naast de Wft Vermogen Samenvatting hebben wij ook een document met alle actualiteiten op het gebied van Wft Vermogen opgesteld. Dit hebben wij gedaan omdat is gebleken dat er op het examen ook enkele vragen over de actualiteiten worden gesteld. Verhoog je slagingskans dus met de Wft Vermogen Actualiteiten. Wil jij meer informatie over dit document? Klik dan hier.

Bereid jij je graag uitgebreid voor? En wil jij graag beide documenten aanschaffen ter voorbereiding op het Wft Vermogen Examen? Ga dan voor onze 'Wft Vermogen Voordeelbundel'. Je krijgt dan een leuke korting op de totaalprijs!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 124
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?

Ook beschikbaar in bundel