Wft Vermogen Voordeelbundel 2020-2021

Waardering:
94% of 100
Speciale prijs € 45,00 Normale prijs € 55,00

In de Wft Vermogen Voordeelbundel zitten twee documenten: een Samenvatting van het gehele cursusboek van NIBE-SVV en een document met alle Actualiteiten op het gebied van Wft Vermogen. Door de documenten in bundel aan te schaffen, ontvang jij een leuke korting op de prijs. Ga voor deze uitgebreide voorbereiding!

Documenten

Leren met de Wft Vermogen Voordeelbundel

Met deze Wft Vermogen Voordeelbundel bereid jij je goed en uitgebreid voor op het Wft Vermogen Examen. In deze Voordeelbundel vind je een Wft Vermogen Samenvatting en de Wft Vermogen Actualiteiten. Met deze samenvatting van het gehele cursusboek van NIBE-SVV en de actualiteiten bereid jij je uitstekend voor op het Wft Vermogen Examen. Wil jij graag wat meer weten over deze documenten? Klik dan op onderstaande twee linkjes, je komt dan op de productpagina terecht waar je meer kunt lezen:

Schaf de documenten in bundelvorm aan, dan krijg je een leuke korting op de totaalprijs!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 153
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 45,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?

Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl

Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?

Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?