Wft Zorg Actualiteiten 2020-2021

Waardering:
100% of 100
€ 20,00

In de Wft Zorg Actualiteiten bespreken wij alle actualiteiten in de zorgsector. Over deze actualiteiten kunnen een aantal vragen op het examen worden gesteld. Het is dus belangrijk dat jij deze samenvatting goed doorneemt ter voorbereiding op je Wft Zorg Examen!

Documenten

Leren met de Wft Zorg Actualiteiten

Op het Wft Zorg examen kun je ook een aantal vragen over de actualiteiten in de zorgsector verwachten. In de Wft Zorg Actualiteiten lichten wij al deze actualiteiten toe. De samenvatting bestaat uit 20 pagina's, en bespreekt bijvoorbeeld de wijzigingen in de betrokken wetten, maar ook de jaarlijkse wijzigingen in de dekking van de zorgverzekering. Wij raden je aan dit document goed door te nemen, zodat jij ook deze examenvragen correct kunt beantwoorden! 

Let op: ga jij op voor het Wft Zorg PE examen? Dan is dit document niet geschikt. Klik hier als je op zoek bent naar de documenten voor het Wft Zorg PE examen.  

 

Overige documenten voor het Wft Zorg Examen

Voor het Wft Zorg Examen moet jij je goed voorbereiden. Daarom hebben wij meerdere documenten geschreven. Je kunt bij ons een samenvatting kopen van het gehele cursusboek Wft Zorg, maar ook een document met voorbeeldberekeningen en uitleg over het adviestraject. Voor meer informatie kun je op onderstaande linkjes klikken: 

Als je alle documenten aan wenst te schaffen ter voorbereiding op het Wft Zorg Examen, maak dan gebruik van onze 'WFT Zorg Voordeelbundel'. Je ontvangt dan een leuke korting!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 20
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Ook beschikbaar in bundel