Wft Zorg Samenvatting 2022-2023

Waardering:
90 % of 100
€ 30,00

Ga jij binnenkort het Wft Zorg Examen maken? Dan hebben wij een handig product voor jou. Maak gebruik van onze Wft Zorg Samenvatting ter voorbereiding op het Wft Zorg Examen. Op deze wijze herhaal je nog snel en eenvoudig alle belangrijke punten uit het cursusmateriaal, en ben jij er zeker van dat jij alles weet!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvatting (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Wft Zorg Algemeen

Ga jij aan het werk bij een zorgverzekeraar? Dan heb je waarschijnlijk te horen gekregen dat je zowel het Wft Basis als Wft Zorg Certificaat moet behalen. Als je beide certificaten in je bezit hebt krijg je het Wft Zorg Adviseursdiploma. Vanaf dat moment mag jij klanten advies geven over zorgverzekeringen. 

In de cursus Wft Zorg leer jij alle wet- en regelgeving omtrent zorgverzekeringen kennen. De bekendste zijn de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Ook wordt er binnen dit onderwerp ingegaan op de toezichthouders en uitvoerende organisaties. Zo is bijvoorbeeld het Zorginstituut Nederland (ZiNL) een onafhankelijk adviesorgaan op het gebied van de Wet langdurige zorg (Wlz) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). 

Verder kun je in deze cursus een onderdeel algemene verzekeringskennis verwachten, maar wordt er met name ingegaan op de kenmerken van zorgverzekeringen. Zo leer je onder andere over het eigen risico, de eigen bijdrage en de uitsluitingen in de Zorgverzekeringswet (Zvw). Je kunt je zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Ook de mogelijkheden hiervoor worden binnen deze cursus besproken.

Tot slot wordt er in de cursus Wft Zorg ook ingegaan op het aanvraag- en beoordelingsproces, tot het daadwerkelijk sluiten van de zorgverzekering. Als de zorgverzekering loopt volgt het beheer. Zorgverzekeringen kunnen ook beëindigd worden, maar hoe en wanneer? Kan alleen de klant opzeggen, of ook de verzekeraar? Wat gebeurt er als een verzekeringnemer niet betaalt?

Alle bovenstaande onderwerpen komen uitgebreid aan bod in deze uiterst leerzame cursus Wft Zorg. Ben jij klaar om te beginnen?

 

Leren met de Wft Zorg Samenvatting

Ga jij binnenkort op voor het Wft Zorg Examen? En vraag jij je af of je de studiestof voldoende beheerst? Maak dan gebruik van onze uitstekende samenvatting Wft Zorg. Met deze samenvatting herhaal jij op eenvoudige wijze alle belangrijke punten. Ook leer je met deze samenvatting gemakkelijk zaken uit je hoofd. Kortom, leer eenvoudig en snel met deze Wft Zorg Samenvatting.

De Wft Zorg Samenvatting bestaat uit 80 pagina's en is geschreven op basis van het cursusboek Wft Zorg van NIBE-SVV. Studeer jij via een andere cursusaanbieder? Ook dan kun jij gebruik maken van deze samenvatting. Dit komt doordat de Wft Examens landelijk worden afgenomen. Iedereen krijgt examenvragen die geselecteerd worden uit één landelijke database. Hierdoor is de inhoud van de Wft Zorg Cursus bij iedere cursusaanbieder ongeveer gelijk. Alleen de volgorde van de besproken studiestof kan afwijken. Dus studeer jij via Lindenhaeghe of Hoffelijk? Ook dan kun je gebruik maken van onze Wft Zorg Samenvatting!

 

Graag een uitgebreidere voorbereiding op het Wft Zorg Examen?

Het komt nogal eens voor dat we van cursisten te horen krijgen dat zij verrast werden door bepaalde onderwerpen op het Wft Zorg Examen. Zij gaven aan dat zij deze onderwerpen of antwoorden niet terug konden vinden in het cursusmateriaal. Dit is natuurlijk erg frustrerend. Wij hebben om deze reden een aantal extra documenten opgesteld ter voorbereiding op het Wft Zorg Examen!

Zo hebben we een een document opgesteld waarin we alle benodigde rekenvaardigheden toelichten. Je leert in dit document stap voor stap hoe je een rekenopgave moet oplossen. Ook hebben we een samenvatting opgesteld waarin we het adviestraject toelichten. Dit helpt je met name bij het maken van de competentie en professionaliteit vragen op het Wft Zorg Examen. Tot slot hebben we ook nog een document opgesteld waarin we alle actualiteiten op het gebied van zorgverzekeringen bespreken. Hiermee kun je alle vragen op het examen die over recente ontwikkelingen gaan beantwoorden.

Wil je meer informatie over deze documenten? Klik dan hieronder op de linkjes:

Ga jij graag goed voorbereid naar het Wft Zorg Examen? En heb je daarom besloten om alledrie de documenten aan te schaffen? Ga dan voor onze 'Wft Zorg Voordeelbundel‘. Je krijgt in deze Voordeelbundel een aanzienlijke korting op de totaalprijs.

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 80
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?