Wft Zorg Voordeelbundel 2020-2021

Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 80,00

In deze Voordeelbundel vind je alle door ons beschikbaar gestelde documenten voor Wft Zorg. Zo ontvang je in deze bundel de Samenvatting, de Berekeningen, het Adviestraject en de Actualiteiten. En dat allemaal tegen een voordelige prijs. Kies voor dit uitstekende leerpakket!

Documenten

Leren met de Wft Zorg Voordeelbundel

Ben jij iemand die gaat voor zekerheid? En ga jij dus graag zo goed mogelijk voorbereid naar het Wft Zorg Examen? Dan is deze Wft Zorg Voordeelbundel echt iets voor jou. Deze Voordeelbundel bestaat uit alle door ons beschikbaar gestelde documenten voor het examen Wft Zorg. Het is dus een uitgebreid pakket waarin jij op alle vlakken goed wordt voorbereid op het examen. De Voordeelbundel bestaat uit de volgende documenten:

Door op de linkjes hierboven te klikken, kun jij meer lezen over de verschillende documenten. Maak gebruik van deze uitstekende Voordeelbundel, en het kan niet misgaan op het Wft Zorg Examen. Wij wensen je heel veel succes bij het bestuderen van Wft Zorg! Zet hem op!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2020 tot 1 april 2021
Aantal pagina's 138
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 65,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan