Wft Zorg Voordeelbundel 2022-2023

Waardering:
100 % of 100
Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 85,00

In deze Voordeelbundel vind je alle door ons beschikbaar gestelde documenten voor Wft Zorg. Zo ontvang je in deze bundel de Samenvatting, de Berekeningen, het Adviestraject en de Actualiteiten. En dat allemaal tegen een voordelige prijs. Kies voor dit uitstekende leerpakket!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvattingen (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Zorg Voordeelbundel

Ben jij iemand die gaat voor zekerheid? En ga jij dus graag zo goed mogelijk voorbereid naar het Wft Zorg Examen? Dan is deze Wft Zorg Voordeelbundel echt iets voor jou. Deze Voordeelbundel bestaat uit alle door ons beschikbaar gestelde documenten voor het examen Wft Zorg. Het is dus een uitgebreid pakket waarin jij op alle vlakken goed wordt voorbereid op het examen. De Voordeelbundel bestaat uit de volgende documenten:

Door op de linkjes hierboven te klikken, kun jij meer lezen over de verschillende documenten. Maak gebruik van deze uitstekende Voordeelbundel, en het kan niet misgaan op het Wft Zorg Examen. Wij wensen je heel veel succes bij het bestuderen van Wft Zorg! Zet hem op!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 150
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Speciale Prijs € 65,00
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?