WFT Hypothecair Krediet

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. Samenvatting AFM Leidraden omtrent Hypotheekadvisering 2019-2020
  € 10,00

  In deze Samenvatting van de AFM Leidraden bespreken we alle 7 afleveringen omtrent hypotheekadvisering. Leer de geleerde theorie in de praktijk brengen, en bereid je zo goed voor op de competentie en professionaliteit vragen op het Wft Hypothecair Krediet Examen. Je kunt dit document ook gebruiken ter voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen. 

  Lees meer
 2. WFT Hypothecair Krediet Actualiteiten 2018-2019
  € 20,00

  In de Wft Hypothecair Krediet Actualiteiten lichten wij jou alle actualiteiten op het gebied van Wft Hypothecair Krediet toe. Je kunt op het examen namelijk ook een aantal vragen over deze actualiteiten verwachten. Bereid je dus goed voor!

  Dit document wordt de eerste week van april geupdate naar versie 2019-2020.

  Lees meer
 3. WFT Hypothecair Krediet Berekeningen 2019-2020
  € 20,00

  Vind jij het rekenen lastig? Of heb jij het gevoel dat je de geleerde formules niet in andere situaties toe kunt passen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de Wft Hypothecair Krediet Berekeningen. Dit is een uitgebreid document waarin we je alles stap voor stap uitleggen. Je leert met dit document echt een hele hoop!

  Lees meer
 4. WFT Hypothecair Krediet Samenvatting 2019-2020
  € 25,00

  Heb jij je ingeschreven voor de Cursus Wft Hypothecair Krediet, maar zie jij er tegenop om die dikke cursusmap door te nemen en uit je hoofd te leren? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij maken het namelijk graag makkelijker voor jou. Leer gemakkelijk en snel met onze Wft Hypothecair Krediet Samenvatting. Deze samenvatting is van zeer hoge kwaliteit en professioneel opgesteld.

  Lees meer
 5. WFT Hypothecair Krediet Voordeelbundel 2019-2020

  Normale prijs: € 65,00

  Special Price € 50,00

  In deze Voordeelbundel vind je alle beschikbaar gestelde documenten voor het Wft Hypothecair Krediet Examen. Deze bundel bestaat dus uit de Wft Hypothecair Krediet Samenvatting, de Wft Hypothecair Krediet Berekeningen, de Samenvatting van de AFM Leidraden en de Wft Hypothecair Krediet Actualiteiten. Bereid je voor op het Wft Hypothecair Krediet Examen met dit uitstekende pakket!

  Let op: de Samenvatting, Berekeningen en samenvatting AFM leidraden zijn geupdate naar versie 2019-2020. Het actualiteiten document moet nog worden geupdate. We verwachten dit in de derde week van april up te daten naar versie 2019-2020.  

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)