WFT Hypothecair Krediet

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. Samenvatting AFM Leidraden omtrent Hypotheekadvisering 2019-2020
  € 10,00

  In deze Samenvatting van de AFM Leidraden bespreken we alle 7 afleveringen omtrent hypotheekadvisering. Leer de geleerde theorie in de praktijk brengen, en bereid je zo goed voor op de competentie en professionaliteit vragen op het Wft Hypothecair Krediet Examen. Je kunt dit document ook gebruiken ter voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet PE Examen. 

  Lees meer
 2. WFT Hypothecair Krediet Actualiteiten 2019-2020
  € 20,00

  In de Wft Hypothecair Krediet Actualiteiten lichten wij jou alle actualiteiten op het gebied van Wft Hypothecair Krediet toe. Je kunt op het examen namelijk ook een aantal vragen over deze actualiteiten verwachten. Bereid je dus goed voor!

  Lees meer
 3. WFT Hypothecair Krediet Berekeningen 2019-2020
  € 35,00

  Vind jij het rekenen lastig? Of heb jij het gevoel dat je de geleerde formules niet in andere situaties toe kunt passen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de Wft Hypothecair Krediet Berekeningen. Dit is een uitgebreid document waarin we je alles stap voor stap uitleggen. Je leert met dit document echt een hele hoop!

  Lees meer
 4. WFT Hypothecair Krediet Samenvatting 2019-2020
  € 40,00

  Heb jij je ingeschreven voor de Cursus Wft Hypothecair Krediet, maar zie jij er tegenop om die dikke cursusmap door te nemen en uit je hoofd te leren? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij maken het namelijk graag makkelijker voor jou. Leer voor deze cursus gemakkelijk en snel met onze Wft Hypothecair Krediet en Wft Consumptief Krediet Samenvatting. Deze samenvattingen zijn van zeer hoge kwaliteit en professioneel opgesteld. 

  Lees meer
 5. WFT Hypothecair Krediet Voordeelbundel 2019-2020

  Normale prijs: € 105,00

  Special Price € 75,00

  In deze Voordeelbundel vind je alle beschikbaar gestelde documenten voor het Wft Hypothecair Krediet Examen. Deze bundel bestaat dus uit de benodigde Samenvattingen, Berekeningen, een Samenvatting van de AFM Leidraden en Actualiteiten. Bereid je voor op het Wft Hypothecair Krediet Examen met dit uitstekende pakket!

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)