WFT Schade Particulier

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. WFT Schade Particulier Actualiteiten 2019-2020
  € 20,00

  In deze samenvatting bespreken wij alle actualiteiten op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Je kunt op het Wft Schade Particulier Examen namelijk ook een aantal vragen krijgen over deze actualiteiten. Wees slim, en bereid je voor!

  Lees meer
 2. WFT Schade Particulier Berekeningen 2019-2020
  € 15,00

  Heb jij moeite met de berekeningen in de cursus Wft Schade Particulier? Dan raden wij jou aan om de Wft Schade Particulier Berekeningen door te nemen. In dit document leggen we je stap voor stap uit hoe je een rekenopgave op moet lossen. Ga je op voor het Wft Schade Particulier PE examen? Ook dan kun je gebruik maken van dit document. Gebruik het document dan om je geheugen op te frissen!

  Lees meer
 3. WFT Schade Particulier Samenvatting 2019-2020
  € 25,00

  Aan het leren voor je Wft Schade Particulier Examen? En ervaar je examenstress? Maak dan gebruik van onze uitstekende Wft Schade Particulier Samenvatting. Het gehele cursusboek van Consis Academie is in deze samenvatting kort en bondig samengevat in slechts 84 pagina's.

  Lees meer
 4. WFT Schade Particulier Voordeelbundel 2019-2020

  Normale prijs: € 60,00

  Special Price € 50,00

  Ga voor de meest uitgebreide voorbereiding op het Wft Schade Particulier Examen, en kies voor deze Voordeelbundel. De Wft Schade Particulier Voordeelbundel bestaat uit de Samenvatting, de Berekeningen en de Actualiteiten. Een compleet pakket dus, tegen een voordelige prijs!

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)