WFT Zorg

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. WFT Zorg Actualiteiten 2019-2020
  € 20,00

  In de Wft Zorg Actualiteiten bespreken wij alle actualiteiten in de zorgsector. Over deze actualiteiten kunnen een aantal vragen op het examen worden gesteld. Het is dus belangrijk dat jij deze samenvatting goed doorneemt ter voorbereiding op je Wft Zorg Examen!

  Lees meer
 2. WFT Zorg Adviestraject Samenvatting 2019-2020
  € 15,00

  In deze samenvatting bespreken wij het Wft Zorg Adviestraject. Je leert in dit document de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Met dit document bereid jij je uitstekend voor op de competentie en professonaliteit vragen op het Wft Zorg Examen. Je kunt dit document ook gebruiken ter voorbereiding op het Wft Zorg PE Examen.

  Lees meer
 3. WFT Zorg Berekeningen 2019-2020
  € 15,00

  Vind jij het lastig om te rekenen? En loop je hierdoor tegen problemen aan tijdens de cursus Wft Zorg? Dan is dit Wft Zorg Berekeningen document zeer geschikt voor jou. In dit document leren wij jou stap voor stap rekenopgaven oplossen. Dit doen wij op gestandaardiseerde wijze, en in begrijpelijke en duidelijke taal. Na dit document doorgenomen te hebben, kun jij rekenen als de beste! Je kunt dit document ook gebruiken als je opgaat voor het Wft Zorg PE Examen. Gebruik het dan om je geheugen op te frissen.

  Lees meer
 4. WFT Zorg Samenvatting 2019-2020
  € 30,00

  Ga jij binnenkort het Wft Zorg Examen maken? Dan hebben wij een handig product voor jou. Maak gebruik van onze Wft Zorg Samenvatting ter voorbereiding op het Wft Zorg Examen. Op deze wijze herhaal je nog snel en eenvoudig alle belangrijke punten uit het cursusmateriaal, en ben jij er zeker van dat jij alles weet!

  Lees meer
 5. WFT Zorg Voordeelbundel 2019-2020

  Normale prijs: € 80,00

  Special Price € 60,00

  In deze Voordeelbundel vind je alle door ons beschikbaar gestelde documenten voor Wft Zorg. Zo ontvang je in deze bundel de Samenvatting, de Berekeningen, het Adviestraject en de Actualiteiten. En dat allemaal tegen een voordelige prijs. Kies voor dit uitstekende leerpakket!

  Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)