Veelgestelde vragen

Regulier en PE

Wat is het verschil tussen regulier en PE?

WFTsamenvattingen biedt samenvattingen aan voor zowel de reguliere als de PE cursussen. Als je nog niet eerder examen hebt gedaan, dan dien je de reguliere cursus te volgen.

 

Aangeboden documenten

Jullie bieden verschillende soorten documenten aan. Wat zijn de verschillen?

WFTsamenvattingen biedt inderdaad verschillende soorten documenten aan, namelijk:

  1. Samenvatting: dit is een samenvatting van het cursusmateriaal.
  2. Berekeningen: dit is een document met alle benodigde formules voor het examen en voorbeeld opgaves.
  3. Voordeelbundel: dit is een combinatie van een samenvatting en berekeningen document (en in sommige gevallen nog extra onderdelen).

Als je meerdere documenten van een WFT cursus wilt aanschaffen, is het voordeliger om te kiezen voor de WFT voordeelbundel.

 

Wat is het verschil tussen een samenvatting en een voordeelbundel?

Een voordeelbundel bestaat naast een samenvatting uit overige documenten (bijv. een berekeningen document). De voordeelbundel is de meest uitgebreide voorbereiding op het examen en geeft je dus ook de meeste kans op slagen.

 

Als ik een samenvatting of voordeelbundel aanschaf, hoef ik het boek dan niet meer te gebruiken?

WFTsamenvattingen pretendeert geen vervanging te zijn van het cursusmateriaal dat door de gecertificeerde cursusinstituten wordt aangeboden. We raden je aan om eerst het cursusmateriaal door te nemen, en erna of onderwijl met onze documenten aan de slag te gaan. WFTsamenvattingen ondersteunt je bij de voorbereiding op het examen.

 

Uit reviews blijkt dat kopers slagen op enkel jullie samenvatting en/of voordeelbundel. Betekent dit dat ik het boek niet nodig heb?

Wij hebben deze reviews ook gelezen en zijn natuurlijk blij met het succes! WFTsamenvattingen biedt je deze garantie echter niet. We willen nogmaals benadrukken dat WFTsamenvattingen geen vervanging pretendeert te zijn van het door de gecertificeerde cursusinstituten aangeboden cursusmateriaal. We raden je aan om eerst het cursusmateriaal door te nemen, en erna of onderwijl met onze documenten aan de slag te gaan. Op deze manier heb je de grootste kans op een positief resultaat op het WFT examen.

 

Bestellen en downloaden

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen met iDEAL en Creditcard.

 

Ontvang ik de documenten per post of digitaal?

Wij hebben gekozen voor verzending per e-mail. Onze documenten worden in de meeste gevallen kort voor het geplande examen besteld. Het toesturen van de documenten per post, verkort dan de studietijd.

 

Hoe lang duurt het voordat ik de documenten in mijn inbox ontvang?

Je ontvangt de documenten binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling in je inbox. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, stuur ons dan even een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. We zorgen er dan voor dat je de documenten alsnog zo snel mogelijk in je bezit krijgt.

 

Zakelijk contact

Ik wil zakelijk in contact komen met WFTsamenvattingen, hoe doe ik dit?

Je kunt ons zakelijk bereiken op zakelijk@wftsamenvattingen.nl. We zullen je e-mail binnen 14 dagen beantwoorden.