Veelgestelde vragen

Regulier en PE

Wat is het verschil tussen regulier en PE?

WFTsamenvattingen biedt samenvattingen aan voor zowel de reguliere als de PE cursussen. Als je nog niet eerder examen hebt gedaan, dan dien je de reguliere cursus te volgen.

 

Aangeboden documenten

Jullie bieden verschillende soorten documenten aan. Wat zijn de verschillen?

WFTsamenvattingen biedt inderdaad verschillende soorten documenten aan, namelijk:

  1. Samenvatting: dit is een samenvatting van het cursusmateriaal.
  2. Berekeningen: dit is een document met alle benodigde formules voor het examen en voorbeeld opgaves.
  3. Voordeelbundel: dit is een combinatie van een samenvatting en berekeningen document (en in sommige gevallen nog extra onderdelen).

Als je meerdere documenten van een WFT cursus wilt aanschaffen, is het voordeliger om te kiezen voor de WFT voordeelbundel.

 

Wat is het verschil tussen een samenvatting en een voordeelbundel?

Een voordeelbundel bestaat naast een samenvatting uit overige documenten (bijv. een berekeningen document). De voordeelbundel is de meest uitgebreide voorbereiding op het examen en geeft je dus ook de meeste kans op slagen.

 

Als ik een samenvatting of voordeelbundel aanschaf, hoef ik het boek dan niet meer te gebruiken?

WFTsamenvattingen pretendeert geen vervanging te zijn van het cursusmateriaal dat door de gecertificeerde cursusinstituten wordt aangeboden. We raden je aan om eerst het cursusmateriaal door te nemen, en erna of onderwijl met onze documenten aan de slag te gaan. WFTsamenvattingen ondersteunt je bij de voorbereiding op het examen.

 

Uit reviews blijkt dat kopers slagen op enkel jullie samenvatting en/of voordeelbundel. Betekent dit dat ik het boek niet nodig heb?

Wij hebben deze reviews ook gelezen en zijn natuurlijk blij met het succes! WFTsamenvattingen biedt je deze garantie echter niet. We willen nogmaals benadrukken dat WFTsamenvattingen geen vervanging pretendeert te zijn van het door de gecertificeerde cursusinstituten aangeboden cursusmateriaal. We raden je aan om eerst het cursusmateriaal door te nemen, en erna of onderwijl met onze documenten aan de slag te gaan. Op deze manier heb je de grootste kans op een positief resultaat op het WFT examen.

 

Wanneer krijg ik toegang tot de documenten (samenvattingen)?

Je ontvangt na de betaling direct toegang tot de documenten in je account. Je kunt deze, zoals in de bevestigingsmail te lezen is, terugvinden in je account onder 'downloads'. Je moet een wachtwoord invullen om de documenten te openen. Dit wachtwoord vind je terug in de bevestigingsmail. Lees deze bevestigingsmail dus goed door voordat je begint met openen. Je krijgt maar 5 keer de kans om je documenten te downloaden. Let op: het is NIET je wachtwoord van je account! 

 

Online Oefenexamens

Hoeveel online oefenexamens ontvang ik?

Je kunt zelf kiezen of je 5, 10 of 15 oefenexamens besteld. Uiteraard kun je er ook later meer bijkopen. We houden altijd goed in de gaten of je al eerder hebt besteld, en geven je dan toegang tot andere oefenexamens. In totaal zijn er per cursus 15 oefenexamens beschikbaar.

 

Wanneer ontvang ik toegang tot de online oefenexamens?

Je ontvangt binnen 24 uur toegang tot de door jouw gekochte online oefenexamens. Dit geldt ook in het weekend. Uiteraard kan dit ook sneller (indien gewenst). Stuur ons dan even een berichtje op het volgende mobiele nummer: 0614322086. We zullen je dan z.s.m. toegang geven. Lees voordat je begint met oefenen de instructie door in je account onder 'downloads'.

 

Bestellen en downloaden

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons betalen met iDEAL en Creditcard.

 

Ontvang ik de documenten per post of digitaal?

Wij hebben gekozen voor verzending per e-mail. Onze documenten worden in de meeste gevallen kort voor het geplande examen besteld. Het toesturen van de documenten per post, verkort dan de studietijd.

 

Hoe lang duurt het voordat ik de documenten in mijn inbox ontvang?

Je ontvangt de documenten binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling in je inbox. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, stuur ons dan even een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. We zorgen er dan voor dat je de documenten alsnog zo snel mogelijk in je bezit krijgt.

 

Er wordt een wachtwoord gevraagd wanneer ik de documenten wil openen, wat is dit wachtwoord?

Het wachtwoord staat in de bevestigingsmail die je kort na de betaling ontvangt. Het staat hierin met vetgedrukte letters aangegeven. Lees deze instructie dus goed door!

 

Kan ik jullie documenten uitprinten?

Je kunt de samenvattingen en overige documenten uitprinten. De oefenexamens maak je online via een digitale tool. Je kunt deze niet uitprinten.

 

Zakelijk contact

Ik wil zakelijk in contact komen met WFTsamenvattingen, hoe doe ik dit?

Je kunt ons zakelijk bereiken op zakelijk@wftsamenvattingen.nl. We zullen je e-mail binnen 14 dagen beantwoorden.