Wft Basis Actualiteiten 2022-2023

€ 20,00

In de huidige samenvatting lichten we jou alle actualiteiten op het gebied van Wft Basis toe. Op het Wft Basis examen kunnen namelijk ook een aantal vragen over de Wft Basis actualiteiten gesteld worden. Wees hierop voorbereid!

Wat ontvang je van ons?

- Digitale samenvattingen (PDF-bestand)

- Optioneel: geprinte versie

- Volledig up to date met de toetstermen van CDFD

- Direct toegang na betaling

Documenten

Leren met de Wft Basis Actualiteiten

Op het reguliere Wft Basis examen kun je ook enkele vragen over de Wft Basis actualiteiten verwachten. Daarom hebben wij deze samenvatting opgesteld. Met de Wft Basis Actualiteiten kun je deze examenvragen uitstekend beantwoorden. De samenvatting bestaat uit 26 pagina's, en bevat alle recente ontwikkelingen op het gebied van Wft Basis. Wij raden je aan dit document door te nemen. Het kan net dat ene puntje zijn dat je nodig hebt om te slagen!

 

Overige documenten voor het Wft Basis Examen

Naast de Wft Basis Actualiteiten, hebben wij voor jou een samenvatting van het gehele cursusboek Wft Basis geschreven. En deze bieden we dan ook graag aan je aan. Ook bieden wij jou graag een extra document waarin alle rekenvaardigheden voor het Wft Basis examen worden toegelicht, genaamd Wft Basis Berekeningen aan. Wil jij meer informatie? Klik dan op onderstaande linkjes: 

Als je geïnteresseerd bent in meerdere documenten ter voorbereiding op het Wft Basis examen, dan kun je beter gebruik maken van onze Voordeelbundels. Je ontvangt bij een Voordeelbundel namelijk altijd een korting op de prijs. Voor Wft Basis hebben wij twee mogelijkheden. Je kunt kiezen uit de 'Wft Basis Voordeelbundel', bestaande uit de Wft Basis Samenvatting en Wft Basis berekeningen. Of je kunt kiezen voor de 'Wft Basis Extra Uitgebreide Voordeelbundel', die uit alle beschikbare documenten ter voorbereiding op het Wft Basis examen bestaat. Wij wensen je veel succes bij de voorbereiding!

Extra informatie
Versie Geldig vanaf 1 april 2022 tot 1 april 2023
Aantal pagina's 32
Verzending Digitaal, direct na ontvangst van de betaling
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Veelgestelde Vragen
Ontvang ik de door mij gekochte Samenvatting en/of Overige Documenten per post of digitaal?
Je ontvangt de Samenvatting en/of Overige Documenten als PDF-bestand in je account op onze website. Bij het openen van de documenten wordt om een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord staat aangegeven in de bevestigingsmail. Lees deze instructie dus goed door!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Je ontvangt binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling een e-mail in je inbox. Hierin staan de instructies voor het downloaden van de documenten. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, kijk dan eerst even in je SPAM of ongewenste items. Kun je hem daar ook niet vinden? Stuur ons dan een e-mail op info@wftsamenvattingen.nl. 
Kan ik jullie Samenvatting en/of Extra Documenten uitprinten?
Jazeker, je kunt al onze Samenvattingen en Extra Documenten uitprinten. De oefenexamens maak je binnen onze Online Oefenomgeving. Deze oefenexamens kun je niet uitprinten. 
Heb je niet gevonden waar je naar zocht?